keskiviikko, 06 lokakuu 2021 13:21

Seppo Lindroos on Jääkiekkoliiton uusi erotuomarikouluttaja ja huippusarjapäällikkö 1.10.2021 alkaen

Kirjoittanut Toimitus

Pitkän erotuomaritaustan omaava Seppo Lindroos, 43, aloittaa lokakuun alussa Jääkiekkoliiton erotuomarikouluttajana ja huippusarjapäällikkönä.

Lindroosilla on yhteensä 18 vuoden kokemus tuomarin tehtävistä, näistä kymmenen kautta ja 324 ottelua Liigan linjatuomarina ja kolme kautta ja 130 ottelua päätuomarina. Aktiiviuransa jälkeen Lindroos on toiminut seitsemän kauden ajan Mestiksen erotuomarivalmentajana ja viisi kautta Liigan otteluvalvojana.

Lindroos vastaa uudessa tehtävässään mm. U20 SM-sarjan ja Suomi-sarjan tuomariryhmän valinnasta, tuomarivalmennuksesta, nimeämisestä ja pelin yhteydessä tapahtuvasta koulutuksesta sekä leirien sisällöistä ja toimii päävalmentajan roolissa Mestiksen erotuomarivalmennuksessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu koulutusryhmien ja erotuomarivalmentajien, otteluvalvojien ja videomaalituomareiden johtaminen.

- Halusimme erotuomariorganisaatioomme ahkeran ja aikaansaavan joukkuepelaajan, joka pystyy kehittämään erotuomarivalmennusta ja jolta löytyy näkemystä ja uskottavaa kokemusta erotuomaritoiminnasta. Uskomme, että Seppo on meille nappivalinta, erotuomaripäällikkönä syyskuun alussa aloittanut Harri Ahola summaa.