Miten aloitan tyttökiekon seurassani?

Jääkiekkoliitto tarjoaa yhdessä seurojensa kanssa kivoja, matalan kynnyksen harrastusmuotoja tytöille ja pojille. Tyttöjen oma aloitustapahtuma, Girls Hockey Day, tutummin GHD järjestetään lokakuussa. Lokakuussa alkavat myös Leijona-kiekkokoulut sekä Easy Hockey –harjoitukset, joista kaikista voi myöhemmin liittyä mukaan seuran harrastuspolulle.

Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille ja siihen voi osallistua kuka tahansa lapsi taitotasosta riippumatta - mukaan tarvitaan vain kypärät ja luistimet. Jos harrastusintoa riittää, kannattaa selvittää, onko seurassa tyttökiekkotoimintaa. Monesti tyttöjen harjoitukset seuroissa ovat avoimia vasta-alkajille, joten kannattaa rohkeasti kysyä voiko harjoituksiin tulla tutustumaan!

Jos tytöille ei ole vielä omaa joukkuetta, harrastusta voi jatkaa poikajoukkueessa. Taklaaminen on junioreilla kielletty aina D-ikäisiin asti, joten lajitaitoja voi harjoitella turvallisesti myös sekajoukkueessa.

Harrastamisen voi aloittaa myös myöhemmällä iällä. Aikuisille naisille on tarjolla niin kiekkoleirejä kuin aikuisten harrastejoukkueitakin!


...

Olet nyt

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta