Pelipassi = lupa pelata

Jotta pelaaja voi pelata sarjapeleissä, täytyy hänellä olla voimassa oleva pelipassi. Pelipassit hankitaan joko joukkueen tai pelaajan itsensä toimesta, selvitä kummin teidän seurassanne toimitaan!

OSTA PELIPASSI TÄSTÄ - lisätietoa pelipasseista löydät alta.

1) OLE AJOISSA: Jos pelipassien lunastaminen on pelaajien (tai näiden huoltajien vastuulla), kannattaa asiassa olla ajoissa liikkeellä. Pelipassi tulee voimaan ja pelaaminen sarjapeleissä onnistuu vasta, kun maksu on kirjautunut järjestelmään. 

2) SELVITÄ PELIPASSILUOKKA: Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia ja aikuisilla sarjakohtaisia. Alta löydät lisätietoa eri pelipassiluokista. Huomioithan, että Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun.

3) TARVITSETKO VAKUUTUKSEN? Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli vakuutus ostetaan pelipassin oston yhteydessä, tulee vakuutus voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, tällöin suorituksesta tulee käydä ilmi maksuaika.

4) KIRJAUDU SUOMI-SPORTIIN LUNASTAMAAN PELIPASSI: Pelipassien osto tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-palvelussa, jossa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta.

Lisätietoa Suomisport-palvelusta ja ohjeita kirjautumiseen >>
Ohjeet Suomisport tunnusten luomiseen>>
Pelipassin osto >>

5) MIKSI PELIPASSI TARVITAAN? Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.


...

Lunasta nyt

Olet nyt

Lue FOHA News

Jääkiekkoliiton leirit

SUEK - Antidoping

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa dopingvalvonnasta Suomessa. SUEK käyttää antidopingtoiminnassaan myös nimeä Suomen antidopingtoimikunta ADT. Lisäksi SUEK ehkäisee yhdessä muiden toimijoiden kanssa urheilukilpailuiden manipulointia, kehittää katsomoturvallisuutta ja -viihtyisyyttä. SUEK tekee tinkimättömästi töitä puhtaan urheilun ja reilun pelin puolesta.

SUEK verkossa

Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton antidopingohjelmaan

Puhtaasti Paras -verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen

Et ole yksin

#äläannatasoitusta

www.fressis.fi

Etsi sivustolta