Haluatko pelaajaksi?

Tervetuloa harrastamaan lajia nimeltä jääkiekko! Kaikki lähtee liikkeelle siitä, kuinka itse haluat harrastaa – liikkeelle pääsee yleensä parhaiten ottamalla yhteyttä lähiseuraan.

Alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kannattaa ottaa ensin suunnaksi lähiseuran luistelu- tai Leijona-kiekkokoulu. Tytöille järjestetään seurojen toimesta omia kokeilupäiviä, jotka kantavat nimeä GHD, eli Girls’ Hockey Day. Lisätietoja tyttökiekosta löytyy myös seura-osiosta.

Yli 8-vuotiaat nuoret voivat harrastaa lajia oman ikäluokan joukkue- ja sarjatoiminnassa tai kevyemmällä otteella Easy Hockey -ryhmässä. Seurat ja Jääkiekkoliitto tarjoavat lapsille ja nuorille mittavan valikoiman jääkiekkoleirejä ja esim. rippikoulun voi suorittaa jääkiekkoa pelaillen.

 

Erilaisia nuorten ja aikuisten harrastekiekkojoukkueita löytyy jokaiselta alueelta, keväisin tarjolla on rullakiekkoa, kelkkakiekko taas sopii erityisen hyvin liikuntavammaisille. Tutustu tarjontaan lähiseuran tai oman alueesi sivujen kautta!

 

Et ole yksin

Olet nyt

SUEK - Antidoping

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa dopingvalvonnasta Suomessa. SUEK käyttää antidopingtoiminnassaan myös nimeä Suomen antidopingtoimikunta ADT. Lisäksi SUEK ehkäisee yhdessä muiden toimijoiden kanssa urheilukilpailuiden manipulointia, kehittää katsomoturvallisuutta ja -viihtyisyyttä. SUEK tekee tinkimättömästi töitä puhtaan urheilun ja reilun pelin puolesta.

SUEK verkossa

Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton antidopingohjelmaan

Puhtaasti Paras -verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen

Et ole yksin

#äläannatasoitusta

www.fressis.fi

Etsi sivustolta