Pelipassit kaudella 2021-22

Pelipassi oikeuttaa pelaajan tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävänä on tarkistaa, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi.

Pelipassit voidaan lunastaa a) pelaajan tai b) seuran toimesta:
a) Jos pelipassien hankinta annetaan pelaajien tai näiden huoltajien tehtäväksi, tällöin joukkueen tehtävänä on antaa ostosta (aikataulu ja pelipassiluokka) selkeät ohjeet jo hyvissä ajoin, näin pelaaminen onnistuu heti ensimmäisessä sarjapelissä.
b) Mikäli teidän seuranne on päättänyt lunastaa pelaajien/toimihenkilöiden pelipassit, seura huolehtii ostosta joukkueenjohtajien kanssa hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua.
Joukkuejohtajajan tehtävänä on selvittää seuralta ohjeistus pelipassiostoihin. (kts. kun seura ostaa pelipassit).

Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla/U20/U18 sarjoissa pelipassit ovat sarjakohtaisia (harraste/kilpasarjat/muut sarjat).

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle/toimihenkilölle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

Kaikilla vaihtoaitiossa toimivilla tulee olla toimihenkilörekisteröinti, vaikka henkilöllä olisi pelaajan pelipassi lunastettuna.

Pelipassit lunastetaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Ennen ostoa kannattaa selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. Alta löytyvät keskeiset asiat pelipasseihin liittyen.

...


 

Et ole yksin

Olet nyt

Verkkokauppa

Finhockey News

Et ole yksin

Etsi sivustolta