torstai, 23 tammikuu 2020 15:39

Leijonien Joensuun ja Kuopion Tanska-otteluiden pääsyliput myyntiin 30.1. klo 12

Kirjoittanut

A-maajoukkueen valmistautuminen toukokuussa pelattaviin Sveitsin MM-kisoihin alkaa toden teolla pääsiäisviikolla, kun Suomi kohtaa Tanskan Joensuussa kiirastorstaina 9.4. ja Kuopiossa pitkäperjantaina 10.4. Lipunmyynti otteluihin alkaa Ticketmasterin myyntikanavissa torstaina 30.1. klo 12.

Joensuussa kiekko tippuu jäähän torstaina 9.4. klo 18. Ottelun istumapaikkaliput maksavat aikuisilta 25 ja lapsilta (5-15v) 9 euroa. Alle 5-vuotiaat eivät tarvitse pääsylippua, jos lapselle ei halua omaa istumapaikkaa. Seisomakatsomon pääsylippujen hinta on aikuisilta 13 ja lapsilta (5-15v) 5 euroa.

Kuopiossa ottelu käynnistyy perjantaina 10.4. klo 16. Niiralan montun istumakatsomoon on tarjolla kolme lippukategoriaa, istumapaikkaliput maksavat aikuisilta 15/20/30 euroa kategoriasta riippuen, lasten (5-15v) istumapaikkalippuja on tarjolla kategorioihin B ja C hintaan 9 euroa. Alle 5-vuotiaat eivät tarvitse pääsylippua, jos lapselle ei halua omaa istumapaikkaa. Seisomakatsomon pääsylippujen hinta on aikuisilta 13 ja lapsilta (5-15v) 5 euroa.

Pääsiäisviikon Tanska-ottelut ovat osa keväisin pelattavaa kuuden ottelun Euro Hockey Challenge -ottelusarjaa, jonka puitteissa eurooppalaiset joukkueet valmistautuvat kevään MM-kisoihin. Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska pelaavat Euro Hockey Challenge -ottelut omassa lohkossaan, ns. Nordic Cupina. Itävalta, Saksa, Slovakia ja Tshekki pelaavat omassa lohkossaan ja kolmannen lohkon muodostavat Latvia, Ranska, Sveitsi ja Venäjä.

Olet nyt

Savo-Karjalan toimisto

Länsikatu 15
80110 Joensuu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta