keskiviikko, 28 lokakuu 2020 11:00

Unelmien peliä -rahastosta tukea 98 varsinaissuomalaiselle juniorikiekkoilijalle

Kirjoittanut SJL toimitus

Mikko Kodisojan ja Ilkka Paanasen syyskuussa perustaman Unelmien peliä -rahaston ensimmäinen tukihaku on saatu päätökseen. Yhteensä tukea maksetaan 59 810 euroa ja positiivisen tukipäätöksen saa 98 ikäluokkien U9-U14 varsinaissuomalaista junioria.

- Taloudellinen tuki on monelle perheelle ratkaiseva tekijä, joka mahdollistaa perheen juniorin jääkiekkoharrastuksen jatkumisen. Toivotamme nyt tukea saaneille ja tietysti myös muille pelureille ikimuistoisia hetkiä kaukalossa, Mikko Kodisoja lähettää terveiset kiekkokaukaloihin.

Koronviruksen mukanaan tuoma epävarma tilanne kaukalon ulkopuolella korostaa entisestään mielekkään harrastuksen merkitystä.

- Jääkiekko tuo monen lapsen ja nuoren elämään turvaa ja antaa mahdollisuuden nauttia liikunnasta ilman, että tarvitsee murehtia muista asioista. Siksi on erityisen hienoa, että voimme mahdollistaa harrastuksen jatkumisen myös niille, joiden perheillä on juuri nyt haastavaa, Ilkka Paananen kiteyttää.

Positiivisen tukipäätöksen saaneiden tuet maksetaan lokakuun loppuun mennessä seuran tilille, josta summa kohdistetaan tukea saaneen pelaajan kausimaksuihin.

Tukea haettiin ensimmäisen hakukerran yhteydessä yhteensä 70 800 euron edestä. Rahasto on monivuotinen, ja tukea voi saada useampana vuonna. Seuraavan kerran varsinaisuomalaiset U9-U14-ikäluokkien juniorit voivat hakea Unelmien peliä -rahastosta tukea alkusyksyllä 2021.

Keväällä 2021 rahastosta tulee haettavaksi matalan kynnyksen toiminnan kehittämiseen tarkoitettu seuratuki. Sen kautta varsinaissuomalaiset seurat voivat hakea tukea muun muassa korttelikiekkoon, Special ja Easy Hockey -toimintaan ja tyttökiekkoon, sekä muihin tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia edistäviin hankkeisiin. Seuratuki myös kannustaa seuroja kehittämään varustekierrätystä ja muita ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Seuratukea voidaan myöntää enimmillään 100 000 euroa. Seuroja tiedotetaan asiasta tarkemmin ennen hakuajan alkua.
 

Olet nyt

Länsirannikon toimisto

Humalistonkatu 6
20100 Turku

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta