torstai, 24 syyskuu 2020 13:17

Huomio varsinaissuomalaiset seurat ja pelaajat: Unelmien peliä -rahaston tukihaun DL = 30.9.

Kirjoittanut

10. syyskuuta julkaistun Unelmien peliä -rahaston ensimmäinen tukihaku on käynnissä ja jatkuu keskiviikkoon 30.9. asti.

Tukea voivat syyskuun ajan hakea varsinaissuomalaiset ikäluokkien U9–U14 pelaajat, jaossa on yhteensä 200 000 euroa. Tukisummat on porrastettu ikäluokittain kausimaksujen tapaan: U9–U10-ikäluokkien tuki on 500 euroa, U11–U12-ikäluokkien 700 euroa ja U13–U14-ikäluokkien 900 euroa pelaajaa kohden.

Rahaston perustaneiden Mikko Kodisojan ja Ilkka Paanasen juuret ovat Turun seudulla ja he haluavat rahaston kautta auttaa alueen perheitä ja mahdollistaa lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen. Pelaajan pelillinen menestys ei vaikuta tuen saamiseen.

Seurojen tehtävänä onkin nyt huolehtia, että tieto rahastosta on varmasti saavuttanut tukihaun piiriin kuuluvien pelaajien perheet. Tukihakemukset tulee täyttää seuran toimesta 30.9.2020 mennessä, tiukan aikataulun vuoksi myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa vastaan. Niinpä perheitä kannattaa ohjeistaa olemaan seuran vastuuhenkilöön yhteydessä päivää-paria ennen määräajan päättymistä, näin seuralla on aikaa saada perheiltä hakemuksissa tarvittavat tiedot ja laittaa hakemukset ajoissa matkaan.

Jääkiekkoliitto käsittelee hakemukset lokakuun puoliväliin mennessä. Tuet maksetaan lokakuun loppuun mennessä seuran ilmoittamalle tilille, josta tukisumma kohdistetaan tukea saaneen pelaajan kausimaksuihin.

- 10.9. julkaistu tiedote Unelmien peliä -rahastosta

Olet nyt

Länsirannikon toimisto

Humalistonkatu 6
20100 Turku

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta