tiistai, 17 huhtikuu 2018 00:00

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 kiekkoleirien ilmoittautumiset pojille ja tytöille. Täältä löydät myös kesän 2018 ohjelmat, infon, ryhmäkuvat (myös mv-leiri) sekä kesän 2017 leirivideot.

Kirjoittanut

Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 kiekkoleirien ilmoittautumiset ovat menossa alla olevassa linkissä.
Ilmoittautumiset päättyvät 31.5.

https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/kymi-saimaa/

Kesän 2018 leirien ohjelmat ja info löydät liitteistä sivun alareunasta.

Voit myös hakea itsellesi alta olevasta linkistä kesän 2017 leirivideot

WHS pojat

WHS maalivahdit (Laataa -> Laataa kuitenkin niin saat tämän aukemaan koneellasi) Avaa ohjelmalla tai Tallenna tiedosto

WHS/PRO tytöt


 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2017 kiekkoleirit

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 elämysten kiekkoleiri -03 - 09 syntyneille pojille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 4.-7.6.2018.
Leiri on tarkoitettu kyseisten ikäluokkien poikapelaajille ja leirillä on lisätty jääkiekon lisäksi myös muun liikunnan kokeiluja ja liikuntaelämyksiä ohjatusti ja myös vapaa-ajalla ohjataan lapsia liikunnan pariin.
Leirille otetaan kaikki ilmoittautuneet pelaajat.
 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 elämys / PRO kiekkoleiri -01 - 09 syntyneille tytöille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 8.-11.6.2018.

Leiri on tarkoitettu kyseisten ikäluokkien tyttöpelaajille ja elämysryhmälle on lisätty jääkiekon lisäksi myös muun liikunnan kokeiluja ja liikuntaelämyksiä ohjatusti ja myös vapaa-ajalla ohjataan lapsia liikunnan pariin.
PRO-ryhmällä pyritään vahvistamaan tavotteellisten sekä pitkään pelaanneiden omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Ryhmällä pääpaino on siten enempi lajissa kuin toisella ryhmällä.
Leirille otetaan kaikki ilmoittautuneet pelaajat.
 

SJL Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan alueen PRO-leiri -04 ja 05 syntyneille pojille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 8.-11.6.2018.
PRO-leirillä pyritään vahvistamaan pelaajien omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Leirillä pääpaino on siten lajissa.
Leirille otetaan kyseisten ikäluokkien kenttäpelaajia ja maalivahteja. Nuoremmille maalivahdeille on sitten oma pelipaikkaleiri kesä/heinäkuussa.
Leirille otetaan kaikki ilmoittautuneet pelaajat.
 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 maalivahtileiri -05 ja nuoremmille maalivahdeille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 29.6.-1.7.2018.
Pelipaikkaleiri maalivahdeille jossa opetellaan maalivahtipelaamisen lajitaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa elämyksiä unohtamatta.
Leirille otetaan kaikki ilmoittautuneet pelaajat.

 

Vanhemmilla on myös mahdollisuus majoittautua opistolla leirien ajan ja pitää itselleen sporttinen leiri vaikka opiston Sporttipaketilla
http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit

Osassa leirejä lapsi voi myös majoittautua samaan huoneeseen vanhempien kanssa. Vanhempien majoitukset varataan suoraan opistolta heidän paketeista ja hinnoilla ja mikäli lapsi majoittautuu samaan huoneeseen vanhempien kanssa toivotaan sen merkittävän lisätietoihin ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

 

 

 

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta