Harrastekiekko sopii kaikille!

Kilpasarjoissa pelaamisen ja aktiivisen joukkuetoiminnan lisäksi jääkiekkoa voi harrastaa myös kevyemmällä otteella.

Yli 8-vuotiaille tarkoitettu Easy Hockey on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa keskimäärin kerran viikossa. Kaudella 2016-17 alkaneeseen toimintaan lähti ensimmäisellä kaudella mukaan peräti 47 seuraa. Finhockey.fi sivuilta, löytyy lisätietoa Easy Hockey - ja muusta harrastetoiminnasta. Easy Hockey – ja harrastetoimintakausi käynnistyy lokakuun alussa, aloitus vaihtelee seuroittain.  

Aikuisille – naisille ja miehille – löytyy omia harrastekiekkoryhmiä, osassa pelaillaan omalla porukalla ja osassa joukkue osallistuu harrastesarjaan. Keväisin osassa halleista ja seuroista pääsee pelaamaan rullakiekkoa kun jäät on kauden päätteeksi sulatettu.

Harrastekiekkoasioissa kannattaa olla yhteydessä paikalliseen jääkiekkoseuraan tai alueen aluepäälliköön.

Monessa seurassa on tarjolla harrastekiekko lapsista aikuisiin erilaisilla harrastumahdollisuuksilla. Seuroilta löytyy Leijona-kiekkokouluja, tyttökiekkokoulutoimintaa, luistelukoulutoimintaa, perheluisteluja, erityisryhmätoimintaa, aikuisten harrasteryhmiä/pipolätkää jne.

Ole yhteydessä paikkakuntasi seuraan. Seurojen yhteystiedot löydä alla olevasta linkistä
http://www.finhockey.fi/index.php/alueet/kymi-saimaa/alueen-seurat ja veteraanikiekko järjestävien seurojen yhteystiedot löydät aikuisten harrastekiekkosivuilta.

Alueen harrastetoiminnasta saat lisätietoja myös Kymi-Saimaan alueen aluepäällikkö Kari Schemeikalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.040-7050 964.

Alueella on myös aikuisten harrastesarjatoimintaa ja yhteystietoja näistä löydät alla olevista välilehdistä.

Harrastekiekkoon sopivat pelipassit mm. harraste-/tuomaripelipassi, seurapassit  ja harrasterekistöroinnit löydät ohjeineen täältä.
Sivuilta löydät myös linkin niiden ostoon tai pääset ostamiseen suoraan tästä
 

...

 

 

 

 

 

 

 

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta