maanantai, 29 lokakuu 2018 16:43

Keskimaan alue mukana SJL - 90 Tampereella ja Kokkolassa

Kirjoittanut

Suomen jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlakausi

 

Osana Suomen Jääkiekkoliiton 90-vuotisjuhlakautta liitto haluaa muistaa ja nostaa esille seurojen arjen sankareita, joita ilman monien seurojen pyörittäminen olisi hankalaa.

 

Alueiden seuroja pyydetään esittämään 1-3 henkeä kutsuttavaksi Tampereen Hakametsässä torstaina 13.12.2018 klo 16:30 alkavaan tilaisuuteen ja sitä seuraavaan A-maaotteluun Suomi-Tšekki tai perjantaina 19.4. Kokkolassa olevaan tilaisuuteen ja sitä seuraavaan A-maaotteluun Suomi-Norja Tilaisuudessa on mahdollisuus tavata alueen muita toimijoita. Lisäksi Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela ( Tampere, Kokkolaan osalta nimi selkeytyy lähempänä ) tuo liiton terveiset kutsutuille ja A-maajoukkueen GM, jääkiekkolegenda, Jere Lehtinen kertoo joukkueen kuulumiset. Tarjolla on kakkukahvit liiton 90-vuotisjuhlan kunniaksi. Tilaisuuden osallistujat saavat muistoksi pienen lahjan.

 

Tilaisuuteen ei makseta matkoja tai majoituksia. Aikataulullisesti on kuitenkin hyvä järjestää Jyväskylästä yhteiskuljetus Tampereelle, Seinäjoen suuntaan tulee yöjuna.

 

Liitto toivoo, että seurat huomioisivat kutsuehdotuksissaan nimenomaan arjen sankareita eli niitä, joita ei välttämättä normaalisti kutsuta liiton järjestämiin tilaisuuksiin. Nyt on hyvä mahdollisuus palkita ja nostaa esille esimerkiksi pitkäaikaisia järjestysmiehiä, vapaaehtoisia makkaranpaistajia, ahkeria valmentajia tai muita toiminnassa koko sydämellään mukana olevia tai olleita.

 

Seuroja pyydetään palauttamaan ehdotuksensa oman seuran kutsuttavista 2.11.2018 mennessä ( Kokkolan tapahtumaan esityksiä otetaan 30.11. saakka ) aluepäällikölle s-postiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Nimilistasta tulee käydä ilmi kutsuttavan nimi, seura, s-postiosoite, puhelinnumero ja vapaa kuvaus seurassa tapahtuvasta ”työnkuvasta”. Huom! Jääkiekkoliitto tekee lopulliset päätökset kutsuttavista.

 

Kutsut tilaisuuteen ja tarkemmat ohjeet lähetetään suoraan kutsuttaville.

 

 

 

#kunnioitus #yhteisöllisyys #hauskuus #erinomaisuudentavoittelu

Olet nyt

Keskimaan alueen toimisto

Vanha-Hännisentie 37
41270 Lannevesi

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta