Joni Leander

Joni Leander

perjantai, 11 kesäkuu 2021 13:42

Sinustako uusi tulospalvelupäivystäjä?

SJL:n tulospalvelupäivystys päivystää puhelimitse Mestis- ja Liigapelipäivinä huolehtien, että otteluiden kokoonpanot ovat lisättynä määrätyissä aikarajoissa sekä seuraten pelitapahtumien ja tilastojen reaaliaikaista päivittymistä tulospalveluun. Tulospalvelun tehtäviin kuuluu myös mm. toimitsijoiden avustaminen ongelmatilanteissa, ongelmatilanteiden raportoiminen sekä otteluiden jälkeen toimitettujen korjauspyyntöjen käsittely. Päivystämme Liiga- ja Mestis-pelipäivinä arkisin klo 17:30 - 21:00 ja viikonloppuisin klo 12:00 – 21:00, päättymisaika riippuu pelien päättymisajankohdasta.

Etsimme nyt joukkoomme uusia tulospalvelupäivystäjiä.

Hakijoilta edellytetään tuomarikorttia sekä vähintään 5 vuoden kokemusta erilaisista toimitsijatehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää sääntötuntemusta sekä Titu ja tilastointiohjelmien käyttökokemusta useamman vuoden ajalta. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä on oman toimen ohella (OTO) ja tehtävästä maksetaan tuntikorvaus tehtyjen työtuntien mukaan.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 30.6.2021 sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Vanhala (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p.050 301 9189) ja Heli Rissanen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 400 4572).

maanantai, 07 kesäkuu 2021 13:22

Suomi-kiekon kehityspäivät 16.-18.9.2021

Suomi-kiekon kehityspäivät järjestetään 16.-18.9.2021 M/S Gabriellalla. Seuraväki on lämpimästi tervetullut kehittämään suomalaista jääkiekkoa yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa.

Pyydämme huomoimaan, että ilmoittatutuminen tapahtumaan päättyy 13.8.2021 eikä jälki-ilmoittautuminen valitettavasti ole tämän jälkeen mahdollista johtuen laivayhtiön ryhmämatkan varaus- ja peruutusehdoista.

Tutustu alta tilaisuuden ohjelmaan - uutisen alaosasta löytyy myös linkki ilmoittautumiseen ja lisätietojen antajien kontaktit.


Tilaisuuden kohderyhmä

Tapahtuma on tarkoitettu Jääkiekkoliiton jäsenseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, urheilutoimenjohtajille / urheilutoiminnan vastaaville, urheiluakatemiavalmentajille, valmennuspäälliköille, junioripäälliköille, taitovalmentajille, tyttö- ja naiskiekkotoimijoille, seurojen rekrytoinnin vastaaville, erotuomarikerhojen vastuuhenkilöille, seurojen erotuomarivastaaville sekä muille asiasta kiinnostuneille henkilöille.

Tilaisuuden teema

Suomi-kiekon vuosien 2018-2022 strategian painopisteiden (= harrastaja- ja lajitoimijamäärän lisääminen, nais- ja tyttökiekko, huippujääkiekko, seuratoiminta sekä olosuhteet) mukaisesti, mm:.

• Erilaiset tavat harrastajamäärien lisäämiseen

• Seuratoiminnan laatu ja sen kehittäminen

• Suomi-Kiekko-akatemia

• Huippuvalmentajan puheenvuoro

• Jääkiekon MM2022 kotikisojen hyödyntäminen seuratoiminnassa

• Muut ajankohtaiset asiat

 

Tilaisuuden luennoitsijoina toimivat mm.

• Suomalaisen jääkiekon ja urheilun asiantuntijat

• useat muut luennoitsijat mm. nk. rinnakkaisluennoilla.

 

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulut

TIlaisuuden ohjelman ja tarkemmat aikataulut löydät tämän linkin kautta.

 

Tilaisuuden hinta ja laskutustiedot

Osallistumismaksu on 260 euroa sisältäen laivamatkat HKI-STO-HKI kahden hengen hytissä, kaksi buffet-päivällistä ruokajuomineen, kaksi buffet-aamiaista, kolme kokouskahvitarjoilua, tilavuokrat, materiaali- ja muut mahdolliset kulut.

Yhden hengen hytin lisämaksu on 60 euroa / henkilö. Toive yhden hengen hytistä tulee kirjata ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”hyttikaveritoive”.

Tilaisuus laskutetaan osallistujien seuroilta elokuun 2021 lopussa.  

Mikäli koronatilanteen vuoksi kehityspäiviä ei pystytä järjestämään suunnitellulla tavalla ja joudumme peruuttamaan tapahtuman järjestäjän toimesta, laskutetut osallistumismaksut palautetaan.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Suomi-kiekon kehityspäivien ilmoittautumisen löydät tämän linkin kautta.

Viimeinen ilmoittautumisajankohta on perjantai 13.8.2021. Lomake suljetaan viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Jälki-ilmoittautuminen / kuluton peruutus ei ole 13.8.2021 jälkeen enää mahdollista
(Ehdon syy: laivayhtiön ryhmämatkan varaus- ja peruutusehdot).

 

Lisätiedot ja kysymykset

Jere Lahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pyry Lukkarila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


KUNNIOTUS – YHTEISÖLLISYYS – HAUSKUUS – ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Harjun Kiekko on länsiuusimaalainen jääkiekon erikoisseura. Seurassamme on noin 700 harrastajaa. Kotipaikkojamme ovat Lohja sekä Nummela, joiden lisäksi käytämme myös Kisakallion jäähallia ja olosuhteita. Harjun Kiekko tarjoaa pelaajilleen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.
 
Haemme seuraan päätoimista junioripäällikköä kehittämään seuran valmennusta. Junioripäällikkö vastaa seuran valmennus- ja ohjauslinjan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä valmentajien kouluttamisesta. Toimenkuvan pääkohderyhmänä on U8-U15 -ikäluokat sekä tyttökiekko. 
 
Hakemamme henkilö:
Urheilutoiminnassa aktiivisesti mukana ollut jääkiekon osaaja.
Osaamista valmentaa lapsia ja nuoria.
Kokemusta kouluttamisesta. 
Halu sitoutua pitkäjänteiseen ja tulostavoitteelliseen kehitystyöhön.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla merkittävässä roolissa seuran urheilutoiminnan kehittämisessä. Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.8.2021 ja kesto 30.4.2023 asti. 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 15.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)harjunkiekko.fi.
 
Lisätiedot:
Panu Heinistö, 
toiminnanjohtaja
p. 0400 211011
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 
Toiminnanjohtaja vastaa seuran päivittäisen toiminnan organisoinnista hallituksen hyväksymän strategian mukaisesti sekä valvoo talousarvion toteutumista yhdessä taloussihteerin kanssa. Seuratoiminnan kehittäminen yhdessä urheilutoiminnan työtekijöiden kanssa kuuluu niin ikään keskeisenä osana toiminnanjohtajan tehtäviin. Lisäksi tehtäviin kuuluu seuran hallinnoiman Keravan harjoitusjäähallin toiminnan johtaminen sekä seuran varainhankinnan vahvistaminen.
 
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii tekijältään hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä talouden perusteiden ymmärtämistä. Tehtävään soveltuva seura- tai muu koulutus sekä aiempi kokemus seuratyöstä katsotaan eduksi.
 
Tehtävä täytetään 1.3. alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen 14.2. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat:
 
Janne Mellin
Puheenjohtaja
p. 040 314 3249
 
Jesse Nuutinen
Toiminnanjohtaja
p. 044 340 3938

Eteläinen alue on saanut tällä viikolla kaksi uutta Tähtiseuraa, kun Etelä-Vantaan Urheilijoiden ja Kiekko-Vantaa Idän auditoinnit hyväksyttiin 16.12.2020. Seurat aloittivat Tähtiseurapolun työstämisen tammikuussa, ja vuoden aikana pidettiin yhteensä kuusi alueen ja seurojen välistä sparraustilaisuutta, joissa käytiin läpi Tähtiseura-ohjelman kriteereitä ja seurojen toimintatapoja. EVU:n toiminnanjohtaja Miia Murole ja Kiekko-Vantaan toiminnanjohtaja Ari-Pekka Muurimäki ovat tyytyväisiä seurojen työhön.

- Tähtiseura-prosessi oli seuroillemme antoisa, ja sen aikana tuli käytyä seuran toiminta perinpohjaisesti läpi. Itsearvioinnin myötä tunnistemme ne asiat jotka teemme jo hyvin, sekä ne joissa on vielä parannettavaa. Yhteisissä sparraustilaisuuksissa pääsimme vertailemaan toimintatapoja ja pohtimaan yhdessä, miten seuratoimintaa voidaan kehittää.

Eteläinen alue onnittelee molempia seuroja hyvin tehdystä työstä!

 

 

Leijonakiekkokoulun markkinointimateriaaleja on päivitetty, materiaalit löytyvät seuralle-osion Leijona-kiekkokoulu sivuilta.

Seuraavat materiaalit on päivitetty uudella Leijona-kiekkokoulu logolla:

  • Leijona-kiekkokoulu A4 Flyer
  • Lejon-hockeyskola A4 Flyer
  • Leijona-kiekkokoulu kaverikortti (A4 versio ppt. muodossa, seura voi muokata ja tulostaa itse)
  • Lejon-hockeyskola kompiskort (A4 versio ppt. muodossa, seura voi muokata ja tulostaa itse)
  • Leijona-kiekkokoulu diplomi A4
  • Lejon-hockeyskola diplom

Lisäksi materiaaleihin on lisätty Leijona-kiekkokoulun kuva- ja videopankit. Näitä materiaaleja seura voi hyödyntää Leijona-kiekkokoulun markkinoinnissa, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Kuva- ja videomateriaalit täydentyvät vielä kauden aikana.

 

Eteläinen alue järjestää syys-lokakuussa Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksia. Koulutuksien aikataulut ovat:
 
Keskiviikko 23.9.2020 - Myyrmäen Jäähalli, klo 17.30-21.00
 
17.30-19.00 Teoria
19.00-20.00 Jää
20.00-21.00 Päivän purku
 
Kouluttaja: Toni Mustonen
 
Sunnuntai 27.9.2020 - Espoonlahden Jäähalli, klo 10.30-14.15
 
10.30-12.15 Teoria
12.15-13.45 Jää
13.45-14.15 Päivän purku
 
Kouluttaja: Toni Mustonen
 
Torstai 1.10.2020 - Järvenpään Jäähalli, klo 17.30-20.00
 
Haukkojen kiekkokoulu demo, käydään läpi käynnistyvän kiekkokoulun osa-alueet
 
Kouluttajat: Toni Mustonen ja Pyry Lukkarila
 
 
Koulutuksien tarkemmat aikataulut, varustus jne. informoidaan osallistujille ennen koulutusta. 
 
Ilmoittautuminen koulutuksiin päättyy perjantaina 18.9.2020. Ilmoittaudu koulutuksiin tämän linkin kautta.
 
 
Lisätietoja koulutuksista: Joni Leander, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
torstai, 03 syyskuu 2020 14:00

Valmentajien vapaakortit kaudella 2020-2021

Valmentajalisenssijärjestelmän käyttöönoton myötä myös valmentajakortin myöntämisen perusteita uudistetaan vaiheittain tavoitteena valmentajan osaamisen jatkuva kehittyminen. Valmennustoiminnan arvioinnin kohteena on valmentajan itsensä johtamisen taidot, ihmissuhdetaidot sekä urheilu- ja lajiosaaminen.


KRITEERIT JA TOIMINTAOHJEET VALMENTAJALLE VAPAAKORTIN SAAMISEKSI KAUDELLE 2020-2021:

Kauden 2020–2021 osalta kortin saaminen edellyttää alla mainittujen aikaisempien kriteerien täyttymistä sekä osaamisen kehittämiseen ja todentamiseen tähtäävän mentorointiprosessin käynnistämistä oman tai yhteistyöseuran mentorivalmentajan kanssa. Osaamisen varmistamiseen osallistuu aina myös ko. alueen aluevalmentaja.

- Korttiin ovat oikeutettuja valmentajat, jotka ovat suorittaneet joko SJL:n Jääkiekkovalmentajakoulutuksen (JVT ) tai uuden Jääkiekkovalmentajakoulutuksen (JVK).

- Lapsiurheiluvaiheen valmentajat, jotka ovat suorittaneet Herkkyyskausivalmentajakurssin, sekä lajitekniikka 1 ja lajitekniikka 2 –kurssin ja näiden lisäksi urheiluopistolla suoritetun lasten liikuntaan suunnatun liikunnan ammattitutkinnon (LiAT)

- Maalivahtivalmentajat, jotka ovat suorittaneet seuraavat kurssit: seuravalmentajakurssi 1 ja 2 (SVK 1 ja 2 / uudet lyhenteet ovat FHV ja PTV),  Nuorten Valmentajan Tutkinto (NVT ) tai uusi  Nuorten Valmentajan kurssi (NVK) sekä Maalivahtivalmentajakurssi (MVK).

Mikäli korttia hakeva henkilö täyttää jonkin yllä mainituista kriteereistä, hänen tulee lisäksi:

- olla mukana Jääkiekkoliiton valmentajan osaamisjärjestelmään liittyvässä mentorointiprosessissa joko oman seuransa mentorivalmentajan tai jonkin muun erikseen nimetyn mentorivalmentajan kanssa

- olla mukana aktiivisesti seuran jääkiekkotyössä joko joukkueen- tai maalivahtivalmentajana tai muissa seuran urheilutoiminnan käytännön tehtävissä.

LISÄKSI

Jokaisen valmentajakorttiin oikeutetun henkilön on itse huolehdittava omien tietojensa päivittämisestä sekä kortin lunastamisesta palvelusivuston ( www.palvelusivusto.fi ) ohjeiden mukaisesti.

Muistutamme, että valmentajan vapaakorttiin vaaditaan lisäksi toimihenkilön pelipassin lunastaminen ja maksaminen. Hakijalla tulee olla myös kaikki muut valmentajakoulutukseen liittyvät maksut suoritettuina.

 

SEURAN VASTUUHENKILÖN TEHTÄVÄT SEURAN VALMENTAJIEN VAPAAKORTTIEN MYÖNTÄMISPROSESSISSA

Lataa Valmentajakortti-taulukko


Seuran vastuuhenkilö toimittaa kootusti vapaakorttiin oikeutettujen listan Jääkiekkoliittoon seuraavalla tavalla:

1.  Kaikkien nimet linkistä avautuvaan exel taulukkoon sukunimen mukaiseen aakkosjärjestykseen allekkain ja nimen perään korttiin oikeuttava koulutus ja suoritusvuosi sekä kuka toimii hänen mentorinaan

2. Jokaisen listalla olevan henkilön kohdalle on laitettava hänen Sportti ID !!! Ilman Sportti-ID:tä korttia ei myönnetä.

3. Lista lähetetään sähköpostilla seuran / seurayhteisön (jonka alaisuudessa seura toimii) valmennustoiminnan kehittämisestä vastaavalle aluevalmentajalle. Sähköposti vastaa allekirjoitusta.

4. Aluevalmentaja tarkastaa listan oikeellisuuden (mm. sen, että henkilöt ovat oikeasti mukana mentorointiprosessissa) ja toimittaa sen eteenpäin Jääkiekkoliiton koulutuspäällikölle.

5. Jääkiekkoliiton koulutuspäällikkö vahvistaa henkilön oikeuden vapaakorttiin. Tämän jälkeen kortti myönnetään liiton rekisteriin.

KRITEERIT VALMENTAJALLE VAPAAKORTIN SAAMISEKSI KAUDELLE 2020-2021:

Osaamisperusteisesti myönnetty kortti on voimassa 3 kautta mukaan lukien kauden, jonka aikana kortti on myönnetty. Jääkiekkoliitto pidättää oikeuden vapaakortin myöntämisessä sekä oikeuden kortin peruuttamisesta.

 


Jukka Lamminaho
koulutuspäällikkö
valmentajakorttien vastuuhenkilö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomi-Kiekon kehityspäivät siirtyi verkkoseminaariksi Viking Linen pysäyttäessä laivaliikenteen. Kehityspäivät järjestetään Zoom-palvelussa 16.-17.9.2020. 

Voit vielä ilmoittautua kehityspäiville alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

ILMOITTAUDU KEHITYSPÄIVILLE

Jälki-ilmoittautuminen päättyy perjantaina 11.9.2020. Ilmoittautuneille toimitetaan seminaarin linkki ja ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli olit ilmoittautunut laivaseminaarin ei sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista.

Seminaarin ohjelma

keskiviikko, 26 elokuu 2020 13:38

Eteläisen alueen syyskuun koulutuksia

LKK-rehtoreiden ja vastuuhenkilöiden koulutus 9.9.2020

Eteläinen alue järjestää koulutuksen Leijona-kiekkokoulujen rehtoreille ja vastuuhenkilöille. Koulutus järjestetään Sokos Hotel Flamingossa keskiviikkona 9.9 klo 17.30 alkaen. Tilaisuuteen otetaan paikan päälle max. 25 osallistujaa, ja tilaa varattaessa on otettu huomioon riittävät turvaetäisyydet. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.

Tilaisuudessa kouluttajina toimivat Eteläisen alueen Leijona-kiekkokoulukouluttaja Toni Mustonen sekä aluevalmentajat Pyry Lukkarila ja Sami Nuutinen

Ilmoittautumiset koulutukseen 31.8.2020 mennessä. Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

 

 

Toimitsija- ja tilastointikoulutus 14.9.2020 - etäkoulutus

Eteläinen alue järjestää toimitsija- ja tilastointikoulutuksen 14.9.2020 klo. 18.00 alkaen. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Microsoft Teams-palvelun kautta. Koulutuksen kesto on n. 2 h, ja se on tarkoitettu kaikille joukkueen toimitsijatehtäviä hoitaville henkilöille.

Kouluttajan toimii Eteläisen alueen toimitsijakouluttaja Heli Rissanen. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.9.2020. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

 

 

Toimitsija- ja tilastointikoulutus 21.9.2020

Eteläinen alue järjestää toimitsija- ja tilastointikoulutuksen maanantaina 21.9.2020 klo 18.00 alkaen. Koulutuksen paikka vahvistetaan kun osallistuneiden määrä on selvillä, jotta alue voi varata koulutukseen riittävän ison tilan. Toimitsijakoulutus on tarkoitettu kaikille joukkueen toimitsijatehtäviä hoitaville henkilöille. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 30 henkilöä. Tilaisuuden kesto on n. 2h ja se on osallistujalle maksuton.

Kouluttajan toimii Eteläisen alueen toimitsijakouluttaja Heli Rissanen. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.9.2020.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta.

Olet nyt

Etelän alueen toimisto

Suomen Jääkiekkoliitto ry.
Veturitie 13 H
00240 Helsinki

Vaihde 010 2270 200
Fax 010 2270 299

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta