Jere Lahdesta Jääkiekkoliiton osaamis- ja digijohtaja

Jääkiekkoliitto sai 1.6. osaamis- ja digijohtajan: tehtävään on valittu erotuomaripäällikkönä vuodesta 2011 toiminut Jere Lahti.

Uuden toimenkuvan vastuualueista tärkeimmät ovat osaamisen ja digitaalisten toimintojen johtaminen, johon sisältyy Jääkiekkoliiton datastrategian suunnittelu, kehitys ja toteutus.

Osaamisen kokonaisuus keskittyy Jääkiekkoliiton osaamisen kehittämisen tiimin johtamiseen ja rakennus- ja vetovastuuseen Suomi-kiekko-akatemiasta, joka jatkossa kokoaa koulutukset, materiaalit ja seminaarit yhteen paikkaan.

Osaamisen kehittämisen tiimin tavoitteena on yhtenäistää koulutuspolut ja koordinoida Jääkiekkoliiton tarjoamien koulutusten kokonaisuutta, rakentaa mallit verkko- ja monimuotokoulutuksille ja vastata mm. materiaalien digitoinnista ja saatavuudesta.

Toimenkuva kattaa myös  tutkimus- ja kehitystyön johtamisen niin huippukiekon kuin muun toiminnan osalta sekä digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen kokonaisuuden hallinnan.

- Olen innoissani uudesta toimenkuvasta. Uskon, että meillä on liittona ja lajina mahdollisuus ottaa aimo harppaus eteenpäin jo pelkästään siten, että organisaatiossamme jo oleva ja koko ajan kehittyvä osaaminen saadaan entistä paremmin entistä suuremman joukon iloksi ja hyödyksi, Lahti kiteyttää.

Uuden erotuomaripäällikön haku käynnistyy lähitulevaisuudessa, hausta ja tarkemmasta toimenkuvasta informoidaan Jääkiekkoliiton kanavissa.

Lue lisää: 28.12. julkaistu uutinen Suomi-kiekko-akatemiasta

 

Olet nyt

Etsi sivustolta