torstai, 23 huhtikuu 2020 16:06

Tyttöjen sarjatoiminta kaudella 2020-2021

Tyttöjen sarjatoimintaa tulevalla kaudella järjestetään ikäluokissa
U10                    2011 syntyneet ja nuoremmat
U12                    2009-2010 syntyneet
U15                    2006-2008 syntyneet
U18                    2003-2005 syntyneet

Menneelle kaudelle tehtyjen kilpailusääntömuutosten myötä tytöillä ei ole varsinaisia ikärajoja.

Tämä tarkoittaa sitä, että erikseen ei tarvitse hakea ”yli-ikäisille” pelaajille poikkeuslupia, vaan seuran urheilutoiminnasta vastaavan tehtävänä on sijoittaa tytöt oikeisiin peliryhmiin ja valvoa oman seuran tyttöjen osallistumista jokaiselle pelaajalle oikean tasoiseen sarjaan. Tavoitteena on, että jokaisella tyttöpelaajalla on pelien osalta ns. kotijoukkue, jossa siis pääsääntöisesti pelataan pelit ja vain erillisen tarpeen mukaan käydään pelaamassa esim. vanhemman ikäluokan pelissä.


Pelimäärät ja edustusoikeudet
U10 sarjat ovat alueiden järjestämiä pelitapahtumia
U12 sarjassa tavoitteena noin 16 peliä
U15 sarjassa tavoitteena noin 18 peliä
U18 sarjassa tavoitteena noin 20 peliä


Tyttöjen sarjatoiminnassa ei ole erikseen edustusoikeuksia, eli tarvittaessa tyttöjoukkue voi lainata pelaajan toisesta seurasta pelaamaan, vaikka pelaaja olisikin jo edustanut toista seuraa.


Sarjamaksut, ilmoittautuminen sarjoihin ja tyttösarjojen pelaaminen
Tyttöjen sarjamaksut ovat tulevalla kaudella 100 € / joukkue. Seuroilla on erilaisia tarpeita tyttösarjoihin osallistumiseen ja Jääkiekkoliitto haluaakin tarjota kaikille tytöille / tyttöjoukkueille mahdollisuuden osallistua tyttöjen sarjatoimintaan tulevaisuudessa jokaisen tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden.Tavoitteena siis, että jokainen seura voi osallistua tyttöjen sarjatoimintaan omien mahdollisuuksiensa rajoissa. Jokainen tyttöjoukkue voi toivoa itselleen sopivaa pelimäärää tulevalla sarjakaudella. Pelimäärätoive asetetaan ilmoittautumisen yhteydessä palvelusivustolla kohtaan ”TOIVEET”.

Ilmoittautuminen tyttöjen sarjoihin avautuu elokuussa ja päättyy 1.9.2020

Näiden sarjojen lisäksi pelataan myös U16- ja U20-tyttöjen SM-turnaukset, joissa kilpaillaan seuratyön paremmuudesta. SM-turnausten osalta tutustuttehan kilpailusääntöihin.

Mikäli joukkueilla herää kysymyksiä sarjoista ym., ottakaa yhteyttä omaan seuraan ja seuran yhteyshenkilöt keskustelevat mahdollisista kysymyksistä sarjan järjestäjän kanssa.

Olet nyt

Etsi sivustolta