maanantai, 10 helmikuu 2020 10:38

Muistutus siirtoajan päättymisestä 15.2.2020 ja sen vaikutuksesta pelaajaliikenteeseen

Seurasiirtojen siirtoaika päättyy 15.2.2020. Tutustukaa viimeistään tässä vaiheessa kilpailusääntöjen seurasiirtoja ja pelaajaliikennesiirtoja koskeviin kohtiin.
Mikäli joukkueella on epäselvyyksiä esim. pelaajaliikennesiirtojen osalta, otathan yhteyttä oman seuran valmennusvastaavaan.

Tässä lueteltuna olennaisia asioita siirtorajan sulkeutumiseen liittyen:
 
- Siirtoaika molempien seurojen suostumuksella päättyy 15.2.2020
- Kansainvälisten siirtojen osalta Suomeen siirtyvän pelaajan on oltava Suomessa ja peliluvan liitossa viimeistään 15.2.2020

Otteita kilpailusäännöistä ja ohjeita 15.2.2020 päivämäärään liittyen:

 
Pelaaminen pelaajaliikennesopimuksella eri seuroissa/joukkueissa
Pelaajaliikennesopimussiirrot rekisteröidään liiton järjestelmään liiton määrittelemällä tavalla. Pelaajaliikennesiirto voi olla pisimmillään rajoitettu 15.2. saakka. Tämän jälkeen voidaan pelaajaliikennesopimussiirto tehdä kauden loppuun saakka vain, jos pelaajalla on sääntöjen puitteissa oikeus siirtyä pelaajaliikennesopimusseuraan siirtoajan päättyessä.  Jos pelaaja ei ole edustanut lainkaan omaa seuraansa ennen siirtoajan päättymistä 15.2., ei pelaaja voi siirtyä enää loppukaudeksi toiseen seuraan pelaajaliikennesiirrolla vaan hänestä on tehtävä normaali seurasiirto.
 
Maalivahtien siirtymistä seurojen välillä 15.2. jälkeen koskevat samat rajoitukset kuin kenttäpelaajia.
 
 
1. Miesten kilpasarjat –pelaajaliikennesopimuksen puitteissa liikkuminen:
1.1 Aikarajat:
Miehet: Liiga, Mestis, Suomi-sarja, II-divisioona
Nuoret: Nuorten SM-Liiga, Nuorten Mestis, Nuorten Suomi-sarja, Nuorten Aluesarja
Tässä mainittujen sarjojen välillä liikkuminen seurojen välillä loppuu 15.2. mennessä. Tämän jälkeen pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa loppukauden ajan pois lukien mahdolliset Liigan, Mestiksen ja Nuorten SM-Liigan väliset erilliset sopimukset.
 
2.1 Aikarajat naisten ja tyttöjen sarjat:
Pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluva pelaaja voi kauden loppuun saakka edustaa kaikkia pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluvien seurojen naisten ja tyttöjen joukkueita, joissa pelaaja voi ikänsä puolesta pelata. Naisten Liigassa pelaaja voi edustaa vain yhtä seuraa 15.2. jälkeen.
 
2.2 Aikarajat Aikuiset – D2:
Suomi-sarjaan, II-divisioonaan, Nuorten Mestikseen, B-nuorten SM-sarjatasolle, B2-nuorten SM-sarjaan, C-nuorten SM-sarjatasolle, B-nuorten Mestikseen ja C-nuorten Mestikseen siirtyminen toisesta seurasta loppuu 15.2. Pelatakseen näissä sarjoissa 15.2. jälkeen on pelaajaliikennesiirto oltava tehty 15.2. klo 23.59.59. mennessä liiton järjestelmään.
 
HUOM: Näille sarjatasoille siirtyminen päättyy siis 15.2.2020. Tämän jälkeen pelaajaliikennesopimussiirrolla EI VOI siirtyä yllä oleville sarjatasoille missään tapauksissa, paitsi alla mainittu poikkeus miesten sarjojen osalta:
II-divisioonaan voi siirtyä pelaaja, joka on pelannut joukkueessa ennen 15.2. ja on iältään A-nuori tai nuorempi.
III-V –divisioonassa voi 15.2. jälkeen pelata vain pelaaja, joka on aiemmin kauden aikana ennen 15.2. pelannut vähintään viisi (5) ottelua pelaajaliikennesopimussiirrolla kyseisessä joukkueessa, johon on siirtymässä.
 
 
Nuorten Suomi-sarjaan, Nuorten aluesarjatasolle, B-nuorten Suomi-sarjaan, B-nuorten aluesarjatasolle, B2-nuorten Mestikseen, B2-nuorten Suomi-sarjaan, C-nuorten Suomi-sarjaan ja C-nuorten aluesarjatasolle sekä kaikkiin C2-D2 juniorien sarjoihin voivat pelaajaliikennesopimuksen nojalla siirtyä 15.2. jälkeen kauden loppuun saakka vain ne pelaajat, jotka ovat 1.1. - 15.2. edustaneet sitä joukkuetta vähintään 3 ottelun ajan, johon siirtyvät huomioiden mahdolliset muut rajoitukset, jotka on mainittu kilpailusäännöissä. Uusia pelaajia ei saa enää 15.2. jälkeen pelattaviin otteluihin eri joukkueisiin mennä pelaamaan.
 
HUOM: Näihin sarjoihin ja näiden sarjojen välillä voi pelaajaliikennesopimussiirrolla siirtyä 15.2.2020 jälkeen, mikäli pelaajan edustaminen on yllä olevan tekstin mukaisesti sallittua.
 
 

Pelaaminen eri joukkueissa samassa seurassa/seurayhteisössä
Liikkuminen joukkueiden välillä on kielletty tai rajoitettu seuraavissa tapauksissa

1. Miesten sarjat
Kenttäpelaaja voi siirtyä rinnakkaisjoukkueeseen 15.2. saakka vapaasti. Tämän jälkeen siirtyminen on kielletty. 15.2. jälkeen ainoa sallittu siirtyminen on alemman sarjatason joukkueeseen ja sinne voi siirtyä vain, jos kenttäpelaaja on pelannut aiemmin kauden aikana vähintään viisi (5) ottelua samassa alemman sarjatason joukkueessa.  Paluuoikeutta ylemmän tason joukkueeseen 15.2. jälkeen ei ole. Tämä koskee kaikkia kenttäpelaajia, jotka ovat kauden aikana pelanneet ylemmän tason aikuisten joukkueessa yhdenkin pelin pelaajan iästä riippumatta. Suomi-sarjan ja aikuisten alempien sarjojen pudotuspeleissä kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa omassa seurassaan aikuisten sarjojen pudotuspeleissä.
 
 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta