maanantai, 27 elokuu 2018 09:13

Ottelusiirtojen anominen siirtyy sähköiseksi palvelusivustolle

Palvelusivuston joukkuesivustolle on avattu tänään ottelusiirtojen anomiseen tehty työkalu. Tästä alkaen KAIKKIEN sarjojen ottelusiirtoanomukset tehdään vain ja ainoastaan sen työkalun kautta. Ottelusiirtoja ei enää voi anoa sähköpostitse liitosta. Ottelusiirto vaatii molempien osapuolten aktivoitumisen joukkuesivustolla. Ottelusiirtoanomukset hyväksyy sarjan järjestäjä (ei enää viime kauden ohjeen mukaan).

Ottelusiirron anomistyökalun toiminta lyhyesti:
- Kotijoukkue tekee esityksen järjestelmässä valitsemalla ottelun, laittamalla anojan yhteystiedot sekä valitsemalla uuden päivän JA kellonajan. Ottelusiirron anomiseen pitää olla perusteltu syy ja se tallennetaan järjestelmään.
- Ottelusiirtoanomuksia ei hyväksytä merkityille sarjatauoille, sarjan alkamis- ja päättymispäivän ulkopuolelle, ei ulkomaan matkojen tahi seuran muiden tapahtumien vuoksi. Myöskään syyksi ei käy se että seuran pelaajat pelaavat samanaikaiseti toisessa joukkueessa. Joukkueet on pitänyt perustaa niin että pelaajia riittää omasta takaa joka joukkueeseen.
- Järjestelmä automaattisesti viestii asiasta vastustajalle (vp, jojo, manageri, vastuuvalm.). Vierasjoukkue joko hyväksyy tai hylkää tehdyn anomuksen omalla joukkuesivustollaan. Kun anomus on kummankin osapuolen puolesta hyväksytty, käsittelee sarjan järjestäjä anomuksen joko hyväksymällä sen tai hylkäämällä perustelujen kera.
- Kun ottelusiirtoanomus on hyväksytty, järjestelmä tiedottaa muutoksesta kaikkia osapuolia ja erotuomareita sekä muuttaa tiedot otteluohjelmaan automaattisesti.
- Jos vierasjoukkue on aloitteellinen ottelusiirron anomisessa, toimitaan siten, että vierasjoukkue ottaa ensin yhteyttä perinteisellä tavalla kotijoukkueeseen ja kotijoukkue aloittaa prosessin palvelusivustolla.

Lisätietoja: Kilpailupäällikkö Pirkka Antila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta