keskiviikko, 15 elokuu 2018 07:47

Ilmoittautumisaika syksyn sarjatoimintaan päättyy 15.8.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.8. Leijonaliigaa lukuunottamatta kaikissa muissa sarjoissa, joihin ei ilmoittauduttu keväällä.

YHTEYSHENKILÖT

Pyydämme kaikkia seuroja ja joukkueita päivittämään YHTEYSHENKILÖNSÄ, jotta alkavaa kautta koskevat uutiset ja viestit tavoittavat varmasti heti tästä alkaen kaikki.

SEUROILTA olisi löydyttävä minimissään seuraavat kontaktit: puheenjohtaja, toiminnanjohtaja (tai vastaava), valmennuspäällikkö, junioripäällikkö (jos on), yhteyshenkilö, sihteeri. Sama henkilö voi olla tarpeen mukaan useampanakin kontaktina, pääasia että jakelua varten aina löytyy kontakti.

JOUKKUEILTA tulisi löytyä minimissään tässä vaiheessa joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja. Kauden alun lähestyessä on kaikki pelaaja-aitiossa toimivat toimihenkilöt oltava laitettuna, vain heillä on oikeus otteluissa sitten jatkossa aitiossa olla. Ottelukohtaiset joukkueen toimihenkilöt tulevat ensi kaudella tulemaan pelaajien tavoin pelipassitarkastuksen piiriin.

LUE tarkasti käyttöohjeet ja kuinka mm. henkilöt itse muuttavat tietonsa oikeiksi.

ILMOITTAUTUMISET

Seuran on hoidettava ilmoittautumiset seuraaviin syksyllä alkaviin sarjoihin. Ilmoittautuminen on tehtävä 15.8. mennessä seuraaviin sarjoihin:
* Miesten III divisioona
* Miesten IV-divisioona
* Miesten V-divisioona
* Naisten Mestiskarsinta
* Naisten aluesarjat
* B-nuorten Suomi-sarjakarsinta

* B-nuorten Aluesarja
* B2-nuorten Mestiskarsinta
* C-nuorten Suomi-sarjakarsinta
* C-nuorten Alusarja
* C2-A taso
* D1-AA taso
* D1-A taso
* D2-AA taso
* D2-A taso
* E1 sarjatoiminta (huomioi että AAA -järjestelmän mukaisia tasosarjoja ei enää ole)
* E2 sarjatoiminta (huomioi että AAA -järjestelmän mukaisia tasosarjoja ei enää ole)


Sarjailmoittautuminen on voimassa vasta, kun sarjamaksu on maksettu ja maksu on kirjautunut SJL:n järjestelmään. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Maksuturvan maksupalvelun kautta. Maksua ei ole mahdollista suorittaa muilla tavoilla. Sarjailmoittautuminen on tapahtunut vain silloin, kun ilmoittautuminen on tehty ja sarjamaksu on maksettu ilmoittautumisaikana Maksuturvaa käyttäen.Maksuturvan käyttö edellyttää seuran perusyhteystietojen tallennusta, järjestelmä ohjaa niiden täyttämiseen.

HUOM! Tarkista samalla, ettei seurallasi ole maksamattomia laskuja liitolle tai erotuomarikerhoille. Kilpailusääntöjen mukaisesti emme voi ottaa sarjoihin joukkueita seuroista, joilla ovat päättyneen tai alkaneen kauden velvoitteita hoitamatta.

Ilmoittautuminen tapahtuu Seurasivustolla seuran tunnuksilla.

Seurasivustolla on kohta sarjailmoittautumiset, josta voi valita joukkueen, jonka haluaa ilmoittaa sarjaan, alueen ja sarjan johon ilmoittaudutaan. Joukkue ilmoitetaan aina oikean ikäluokan joukkueena. Esim B2 ikäluokkaan ilmoitetaan seuran B2 joukkue, ei C tai B joukkue. Jos joukkue on uusi, toimitaan uusista joukkueista annetun ohjeen mukaan. Ilmoittautujmisen yhteydessä annetaan KAIKKI toiveet sarjaohjelman tekoa varten. Niitä ei kerätä muulla tavalla. Lisäksi jokaisen joukkueen on ilmoitettava kaksi peliaikaa. Etelän alueen joukkueilla on mahdollisuus antaa kaksi pelivuoroa jotka on oltava eri viikonpäivinä, muiden alueiden joukkueiden on annettava kaksi eri viikonpäivää. Toivomme että mahdollisimman moni pystyy pelaamaan kotipelinsä arkena ainakin vaihtoehtoisena pelipäivänä.

Kun siirrytään valtakunnallisiin ikäluokkiin (C ja vanhemmat) ovat joukkueiden ikäluokat siitä alkaen kirjaimina (Seura C, ei siis enää Seura 03). C-joukkueen tunnukset ovat entiset C joukkueen, 03-ikäluokan tunnukset siis loppuvat käytöstä tässä kohtaa.

Muutoksena viime kauteen, Leijonaliigaa, harrastesarjoja ja III-V divisioonia lukuunottamatta KAIKKI muut ilmoitetaan sarjoihin valitsemalla alueeksi SJL ja sieltä ko. tasolle johon joukkue on alueella sovittu ilmoitettavan tahi on saanut paikan pelaamalla päättyneen kauden perusteella tai saamalla villi kortti -paikan.
III-V -divisioonat ilmoitetaan siis oman alueen kautta valitsemalla oma alue valikossa ensin.

SEUROJA pyydetään keskitetysti ilmoittamaan tiedossaan olevat kotihalliensa estepäivät (halli ei ole käytössä jääkiekon pelamaiseen, esimerkiksi taitoluistelukisat, konsertti tms.). Yksi ilmoitus per halli riittää, koordinoikaa toisia seuroja jos hallissanne on useita seuroja käyttäjinä. Halliesteet ilmoitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhteydenotot: 
* sivuston toiminta - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM ! Joukkueen salasanat - yhteys seuraan, ei liittoon. Seuralla on kaikkien joukkueiden salasanat.
* sarjamaksun suuruus, laskujen maksu - sarjan järjestäjä
* uudet joukkueet (muut kuin leijonaliiga jotka tehdään seuran toimesta itse) - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM ! Uusia leijonaliigajoukkueita ei ilmoiteta perustettavaksi, vaan seura tekee ne itse palvelusivustollaan.
* seurasiirrot - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta