maanantai, 30 huhtikuu 2018 16:41

Palvelusivuston uusi kausi alkaa 2.5. - ilmoittautumisaika useisiin sarjoihin päättyy 15.5.

Uusi kausi 2018-2019 avataan 2.5.2018 palvelusivustolle.

YHTEYSHENKILÖT

Pyydämme ENSIMMÄISEKSI kaikkia seuroja ja joukkueita päivittämään YHTEYSHENKILÖNSÄ, jotta alkavaa kautta koskevat uutiset ja viestit tavoittavat varmasti heti tästä alkaen kaikki.

SEUROILTA olisi löydyttävä minimissään seuraavat kontaktit: puheenjohtaja, toiminnanjohtaja (tai vastaava), valmennuspäällikkö, junioripäällikkö (jos on), yhteyshenkilö, sihteeri. Sama henkilö voi olla tarpeen mukaan useampanakin kontaktina, pääasia että jakelua varten aina löytyy kontakti.

JOUKKUEILTA tulisi löytyä minimissään tässä vaiheessa joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja. Kauden alun lähestyessä on kaikki pelaaja-aitiossa toimivat toimihenkilöt oltava laitettuna, vain heillä on oikeus otteluissa sitten jatkossa aitiossa olla. Ottelukohtaiset joukkueen toimihenkilöt tulevat ensi kaudella tulemaan pelaajien tavoin pelipassitarkastuksen piiriin.

LUE tarkasti käyttöohjeet ja kuinka mm. henkilöt itse muuttavat tietonsa oikeiksi.

ILMOITTAUTUMISET

Seuran on 2.5. alkaen hoidettava ilmoittautumiset seuraaviin syksyllä alkaviin sarjoihin. Ilmoittautuminen on tehtävä 15.5. mennessä seuraaviin sarjoihin :
* Miesten Suomi-sarja

* Miesten II divisioona
* Nuorten SM-Liigan alkusarja
* Nuorten Mestiksen alkusarja
* Nuorten Suomi-sarjan karsinta
* B-nuorten SM-alkusarja
* B-nuorten Mestis karsinta

* B2-nuorten SM-alkusarja
* C-nuorten SM-karsintasarja
* C-nuorten Mestiskarsinta
* C2-AAA taso
* C2-AA taso
* D1-AAA taso
* D2-AAA taso
Kaikkiin muihin sarjoihin toivotaan ilmoittautumisia myös 15.5. mennessä
mutta niihin ilmoittautumisaika päättyy kuitenkin vasta 15.8.
Muistathan ilmoittaa kaikki seuran joukkueet samalla ilmoittautumisella.

Sarjailmoittautuminen on voimassa vasta, kun sarjamaksu on maksettu ja maksu on kirjautunut SJL:n järjestelmään. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Maksuturvan maksupalvelun kautta. Maksua ei ole mahdollista suorittaa muilla tavoilla. Sarjailmoittautuminen on tapahtunut vain silloin, kun ilmoittautuminen on tehty ja sarjamaksu on maksettu ilmoittautumisaikana Maksuturvaa käyttäen.Maksuturvan käyttö edellyttää seuran perusyhteystietojen tallennusta, järjestelmä ohjaa niiden täyttämiseen.

HUOM! Tarkista samalla, ettei seurallasi ole maksamattomia laskuja liitolle tai erotuomarikerhoille. Tulemme tarkistamaan reskontran ennen 15.5. ja kilpailusääntöjen mukaisesti emme voi ottaa sarjoihin joukkueita seuroista, joilla ovat päättyneen kauden velvollisuudet hoitamatta. Eritoten palvelusivustolla on avoinna paljon mm. juuri laskutettuja et-koulutusrahalaskuja. Samoin pelaajaliikennesiirtolaskut menneeltä kaudelta tulevat sinne lähipäivinä joten nekin on maksettava 15.5. mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Seurasivustolla seuran tunnuksilla.

Seurasivustolla on kohta sarjailmoittautumiset, josta voi valita joukkueen, jonka haluaa ilmoittaa sarjaan, alueen ja sarjan johon ilmoittaudutaan. Joukkue ilmoitetaan aina oikean ikäluokan joukkueena. Esim B2 ikäluokkaan ilmoitetaan seuran B2 joukkue, ei C tai B joukkue. Jos joukkue on uusi, toimitaan uusista joukkueista annetun ohjeen mukaan. Ilmoittautujmisen yhteydessä annetaan KAIKKI toiveet sarjaohjelman tekoa varten. Niitä ei kerätä muulla tavalla. Lisäksi jokaisen joukkueen on ilmoitettava kaksi peliaikaa. Etelän alueen joukkueilla on mahdollisuus antaa kaksi pelivuoroa jotka on oltava eri viikonpäivinä, muiden alueiden joukkueiden on annettava kaksi eri viikonpäivää. Toivomme että mahdollisimman moni pystyy pelaamaan kotipelinsä arkena ainakin vaihtoehtoisena pelipäivänä.

Kun siirrytään valtakunnallisiin ikäluokkiin (C ja vanhemmat) ovat joukkueiden ikäluokat siitä alkaen kirjaimina (Seura C, ei siis enää Seura 03). C-joukkueen tunnukset ovat entiset C joukkueen, 03-ikäluokan tunnukset siis loppuvat käytöstä tässä kohtaa.

Muutoksena viime kauteen, Leijonaliigaa, harrastesarjoja ja III-V divisioonia lukuunottamatta KAIKKI muut ilmoitetaan sarjoihin valitsemalla alueeksi SJL ja sieltä ko. tasolle johon joukkue on alueella sovittu ilmoitettavan tahi on saanut paikan pelaamalla päättyneen kauden perusteella tai saamalla villi kortti -paikan.

SEUROJA pyydetään keskitetysti ilmoittamaan tiedossaan olevat kotihalliensa estepäivät (halli ei ole käytössä jääkiekon pelamaiseen, esimerkiksi taitoluistelukisat tai konsertti tms.). Yksi ilmoitus per halli riittää, koordinoikaa toisia seuroja jossa hallissanne on useita seuroja käyttäjinä. Halliesteet ilmoitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhteydenotot: 
* sivuston toiminta - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM ! Joukkueen salasanat - yhteys seuraan, ei liittoon. Seuralla on kaikkien joukkueiden salasanat.
* sarjamaksun suuruus, laskujen maksu - sarjan järjestäjä
* uudet joukkueet (muut kuin leijonaliiga jotka tehdään seuran toimesta itse) - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM ! Uusia leijonaliigajoukkueita ei ilmoiteta perustettavaksi, vaan seura tekee ne itse palvelusivustollaan.
* seurasiirrot - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta