keskiviikko, 18 elokuu 2021 16:16

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen tapahtumakoordinaattori?

Etsimme jääkiekon 2022 MM-kotikisoihin tapahtumakoordinaattoria, jolla on näkemystä ja kokemusta tapahtumien tuottamisesta, intoa kehittää osaamistaan sekä kyky tarttua toimeen ja saada aikaan.

Työhön kuuluu

- MM-kotikisojen yleisötapahtumien tuottaminen ja koordinointi. Pääpainotuksena ovat MM-kisojen Fan Zone -alueet ja niiden tapahtumat, mutta lisäksi myös ottelutapahtumien yleisöviihde ja seremoniat. Pohjasuunnitelmat ovat osittain jo pitkällä ja monia tapahtumien elementtejä jo valmisteilla, mutta uusiakin ideoita pääsee vielä kehittämään.
- Suunnittelun ja koordinaation ohella on hallittava myös tekeminen, kisaorganisaatiossa jokainen osallistuu käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta. Haemme henkilöä, joka ei pelkää laittaa itseään likoon.
- Tapahtumakoordinaattori koordinoi MM-kisojen yleisötapahtumien toimintoja ja tuotantoja paitsi kisaorganisaation sisällä, myös yhteistyökumppaneiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää siis yhteispeliä ja kykyä pitää monia lankoja käsissä.
- Tehtävässä täytyy pystyä viestimään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä tapahtumakoordinaattori tekee työssään yhteistyötä myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Muu kielitaito on etu.

Aiempi työkokemus yleisötapahtumien ja/tai yritystapahtumien koordinaatiosta/tuottamisesta ja/tai kansainvälisistä projekteista on ehdoton etu. Eniten hyötyä tehtävässä on kuitenkin oppimiskyvystä ja hyvästä asenteesta. Työssä auttaa kyky toimia sekä itsenäisesti, että osana tiimiä, ja paineensietokykyä tarvitaan varsinkin kisojen aikana. Tarjolla on kuitenkin jatkuvasti sekä oman tiimin että MM-kisoihin linkittyvien yhteisöjen tuki.

Tapahtumakoordinaattori toimii MM-kisojen tapahtumatiimissä. Esimiehenä toimii MM-kisojen tapahtumajohtaja. Tapahtumatiimi toimii tiukasti yhteistyössä MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimin kanssa, kuten myös infra-, turvallisuus- ja myyntitiimien kanssa. 

Kisojen aikana tapahtumatiimi toimii kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Myös suunnittelua ja valmistelua tehdään molemmissa kisakaupungeissa, ehkä pienellä painotuksella Helsinkiin. Tähän tehtävään valittava henkilö voi toimia kisojen aikana Tampereella tai Helsingissä.

Tässä on tapahtumatuottajalle ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneelle mahdollisuus näyttää kykynsä ja kehittää osaamistaan selkeän aikajänteen projektissa, joka tulee näkymään ja kuulumaan koko Suomessa keväällä 2022. MM-kotikisat, joiden päänäyttämönä on Tampereen uusi Kansi Arena aivan kaupungin ytimessä, avaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia fani- ja yleisötapahtumien järjestämiselle. Tässä tehtävässä pääset siis varmasti sekä luomaan että oppimaan uutta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2021 ja jatkuu toukokuun 2022 loppuun asti.


Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa tarvittaessa Petteri Hietanen, puh. 0405969660.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 10.9.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla Tapahtumakoordinaattori.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta