maanantai, 02 elokuu 2021 12:24

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Erotuomaripäällikkö

Erotuomaripäällikkö toimii Juniori- ja seuratiimiin jäsenenä, johtaen erotuomaritiimiä, johon kuuluu hänen lisäkseen kolme täysipäiväistä työntekijää. Organisaation vastuulla on kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten otteluiden erotuomaritoiminta sekä tuomareiden rekrytointi ja koulutuspolku.

Nykyisen erotuomaripäällikkömme siirryttyä organisaatiossamme uusiin tehtäviin haemme

EROTUOMARIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet jääkiekossa aktiivisesti mukana ollut kokenut lajin osaaja. Tehtävässäsi onnistuminen edellyttää sinulta kykyä johtaa ihmisiä toisinaan haasteellisissakin ympäristöissä ja tilanteissa. Tehtävänkuvasi on hyvin moninainen ja siksi olet sopeutuvainen ja ratkaisuhakuinen ammattilainen. Johdat osaavaa ammattiorganisaatiota sekä laajaa oto-toimijoiden järjestökenttää yhdessä jääkiekon keskeisimmästä palvelutehtävistä. Sinulla on kyky kehittää ja kehittyä.

Osaamisesi erityisvahvuusalue voi olla jääkiekon parista joku muukin kuin tuomaritoiminta. Strategisesti ja erotuomariorganisaation menestymisen kannalta eräs keskeisimmistä tavoitteista on harrastajamäärän kasvattaminen. Toimiva koulutusorganisaatio valmentaa tuomareita yhä vaativampiin tehtäviin ja sarjoihin, mutta tuomareiden vähäinen määrä aiheuttaa suuria haasteita monilla rintamilla. Haasteet ratkaistaan yhdessä seurojen ja erotuomarikerhojen kanssa.

Sinulla on palava halu nostaa tuomaritoiminta yhä tiiviimmäksi osaksi suomalaista jääkiekkoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta määrätietoista ja rohkeaa otetta kehittää eri toimijoiden yhteistyötä, mahdollisuutta tehdä ilta-, viikonloppu- ja matkatyötä. SJL.n toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta tukikohtasi voi olla myös muualla Suomessa.

Sinulla on tehtävään vaadittava osaaminen, osaat ilmaista asiasi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Vieraiden kielten, etenkin englannin kielen osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä eturivissä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa. Pääset mukaan Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoiminnan sekä kilpakiekon ytimeen hyödyntämään omaa osaamistasi.

Hakemus toimeen tulee jättää palkkatoiveineen 6.8.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysymyksiä toimesta voit esittää spostilla.

Puhelintiedusteluihin vastaamme seuraavasti:

3.8. klo 9.00–12.00

4.8. klo 13.00–16.00

5.8. klo 9.00.-12.00

Jere Lahti 050 443 2500


Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista noin 70 000:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018–2022 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta