keskiviikko, 17 helmikuu 2021 15:01

Harjun Kiekko ry hakee päätoimista junioripäällikköä

Harjun Kiekko on länsiuusimaalainen jääkiekon erikoisseura. Seurassamme on noin 700 harrastajaa. Kotipaikkojamme ovat Lohja sekä Nummela, joiden lisäksi käytämme myös Kisakallion jäähallia ja olosuhteita. Harjun Kiekko tarjoaa pelaajilleen alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti.
 
Haemme seuraan päätoimista junioripäällikköä kehittämään seuran valmennusta. Junioripäällikkö vastaa seuran valmennus- ja ohjauslinjan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä valmentajien kouluttamisesta. Toimenkuvan pääkohderyhmänä on U8-U15 -ikäluokat sekä tyttökiekko. 
 
Hakemamme henkilö:
Urheilutoiminnassa aktiivisesti mukana ollut jääkiekon osaaja.
Osaamista valmentaa lapsia ja nuoria.
Kokemusta kouluttamisesta. 
Halu sitoutua pitkäjänteiseen ja tulostavoitteelliseen kehitystyöhön.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla merkittävässä roolissa seuran urheilutoiminnan kehittämisessä. Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.8.2021 ja kesto 30.4.2023 asti. 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 15.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)harjunkiekko.fi.
 
Lisätiedot:
Panu Heinistö, 
toiminnanjohtaja
p. 0400 211011
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta