perjantai, 03 huhtikuu 2020 09:14

Tunturi-Kiekko ry (Tu-Ki) hakee päätoimista valmennuspäällikköä

Suomen pohjoisin jääkiekkoseura Ivalon Tunturi-Kiekko ry. (Tu-Ki) hakee päätoimista valmennuspäällikköä.

 

Haluamme kehittää ja kasvattaa toimintaamme ja haemme siksi kokopäiväistä valmennuspäällikköä määräaikaiseen (7kk) työsuhteeseen johtamaan seuramme urheilu- ja valmennustoimintaa.

Valmennuspäällikön ensisijaisena tehtävänä on vastata valmentajien ja valmennuksen kehittymisestä. Valmennuspäällikön työtehtäviin kuuluu lisäksi tukea yhdistyksen johtokuntaa seuran toiminnan pyörittämisessä, seuratoiminnan kehittämisessä (Tähtiseura-projekti) sekä seuran joukkueiden toiminnan sujuvuuden varmistamisessa.

Odotamme hakijalta erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi koet toiminnan kehittämisen itsellesi tärkeänä asiana. Työtehtävät edellyttävät työskentelyä iltaisin ja mahdollisesti myös viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa.

Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät hyvin junioriurheilun sekä jääkiekon pelikenttää ja toimit keskeisenä tekijänä toiminta-ajatuksemme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat olla luomassa ja juurruttamassa jääkiekkokulttuuria Ylä-Lappiin.

Jos tuntuu että juuri Sinä olisit sopiva henkilö kehittämään seuramme toimintaa ja asumaan Lapissa upean luonnon ympäröimänä niin laita vapaamuotoinen hakemuksesi 24.4.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot tehtävästä seuran pj. Janne Tervahauta 0400-485998.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta