keskiviikko, 22 tammikuu 2020 12:49

Kemijärven Kiekko (KeKi) hakee päätoimista valmennuspäällikköä !

Kemijärven Kiekko etsii Valmennuspäällikköä
Kemijärven kiekko on Kemijärveläinen jääkiekkoseura. Kemijärvi on Suomen pohjoisin kaupunki ja omaamme pitkät jääkiekkoperinteet.
Seura on perustettu vuonna 1978. Uusi, moderni, jäähalli on rakennettu vuonna 2000. Edustusjoukkueemme pelaa tulevana vuonna II-divisioonaa.
Seurassamme on n. 100 pelaajaa. Koko Itä-Lapin alueella on runsaasti harrastus ja -ulkoilumahdollisuuksia, joista tunnetuimpana Pyhä-Luoston kansallispuisto.
Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme kokopäiväistä valmennuspäällikköä johtamaan seuran urheilu- ja valmennustoimintaa.
Työtehtäviin kuuluu valmentajien koulutusta, liikunnanohjausta sekä valmentamista. Hänen tehtävänä on vastata valmentajien ja valmennuksen kehittymisestä.

Valmennuspäälliköllä tulee olemaan keskeinen rooli seuran harrastajamäärien kasvattamisessa ja toiminnan laadun kehittämisessä. 

Valmennuspäällikkö toimii myös yhteistyöseuroissamme Posiolla ja Sallassa.
 
Tiedustelut ja yhteydenotot:
Kai Jansson
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
 
 
 
 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta