torstai, 15 marraskuu 2018 08:28

Vaasan Sportin Juniorit hakee toiminnanjohtajaa

Vaasan Sportin Juniorit Ry on Keskimaan alueen suurin jääkiekkoseura, jossa pelaa yli 600 innokasta lasta ja nuorta eri ikäluokissa aina luistelukoulusta B-junioreiden SM-sarjaan ja Naisten Liigaan. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia että elämänikäisiä jääkiekkofaneja. Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Edellisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme nyt oma-aloitteista ja energistä

Toiminnanjohtajaa

Ymmärrät hyvin junioriurheilun sekä jääkiekon pelikenttää ja toimit keskeisenä tekijänä uuden strategiamme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Vaasan Sportin Junioreista maamme eturivin junioriseuran.

Edellytämme kokemusta ison junioriseuran tai pienen/keskisuuren yrityksen johtamisesta sekä todennettua menestystä myyntityössä. Varainhankinta ja sen kehittäminen tulee olemaan keskeinen osa tehtäväkenttääsi. Talousosaaminen ja hyvät suhteet alueen yrityksiin katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit esimiehenä ja vietät aikaasi toimiston ja sidosryhmien tapaamisen lisäksi mielelläsi myös hallin käytävillä lasten, valmentajien, toimihenkilöiden ja vanhempien kanssa.

Liigapaikkakunta, neljä jäätä saman katon alla sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää pohjalaista jääkiekkoa. Tarjoamme sinulle todellisen mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään, mutta vahvassa kehitysvaiheessa olevan seuran toimintaan ja tulevaan historiaan, inspiroivan työympäristön ja haasteita sen verran kuin olet valmis ottamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Puheenjohtaja Juha-Petteri Lesonen, 043-8245913, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen, ansioluettelo sekä linkki videohakemukseen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta