maanantai, 12 marraskuu 2018 16:10

Salon Kiekkohait etsii junioripäällikköä joukkueeseensa

Junioripäälliköksi haetaan henkilöä, joka koulutuksensa ja kokemuksensa mukana tuoman ammattitaidon avulla ymmärtää 12 vuotta ja nuorempien lasten kokonaisliikunnallisten ominaisuuksien kehittämisen merkityksen ja osaa soveltaa tätä osaamistaan käytännön ohjaustyössä sekä tulee ymmärtää tämän ikäisten lasten liikunnallisten ominaisuuksien herkkyyskaudet ja osata soveltaa lajin vaatimukset ja jokapäiväisen toiminnan oikeassa suhteessa kehityskausien kanssa.

Salon Kiekkohait täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja seuran tavoitteena on aina ollut järjestää harrastusmahdollisuus mahdollisimman monelle alueen jääkiekon harrastajalle. Pelaajamäärämme on tällä hetkellä sisältäen kiekkokoulun noin 300 ja joukkueita/peliryhmiä oli kaudella 2018-2019 yhdeksässä eri ikäluokassa yhteensä 14. Salon Kiekkohait tekee vahvaa yhteistyötä TPS:n juniorijääkiekon sateenvarjon alla.

Junioripäällikön työnkuvaus ja päävastuualueet:

-        Seuran valmennuslinjan kehittäminen ja jalkauttaminen yhdessä toiminnanjohtajan/valmennuspäällikön kanssa
-        Toimia seuran F – D juniorivalmentajien esimiehenä ja kouluttajana ja laatia heidän kanssaan valmentajasopimukset
-        Toimia Leijona luistelu- / kiekkokoulun rehtorina
-        Loma-ajan leirien suunnittelu ja toteutus
-        Junioripäällikkö osallistuu tarvittaessa hallituksen kokouksiin ja raportoi toiminnasta

Tarjoamme hakijalle ainutkertaisen tilaisuuden kehittää ja viedä käytäntöön omia näkemyksiä nuorten jääkiekkoilijoiden kehittämisestä sekä olla vahvasti mukana kasvavan ja kehittyvän seuran rakentamisessa. Tulevan junioripäällikön työnkuva on erittäin mielenkiintoinen, haasteellinen ja monipuolinen.

Virka on oman työn ohella tehtävää työtä. Työ voi alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työaika on n. 10-20h/vko.

Lisätietoja joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 533 922

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 30.11.2018 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta