maanantai, 18 kesäkuu 2018 09:47

Kuusamon Pallo-Karhut Jääkiekko ry hakee junioripäällikköä

Oletko sinä etsimämme jääkiekon moniosaaja? Haluamme sinut kehittämään ja kasvattamaan seuran jääkiekkotoimintaa sekä tukemaan juniorijoukkueidemme valmentajien/toimihenkilöiden työtä.

Olet mukana perustamassa/vetämässä ip-kerhoa, Easy Hockey- ja tyttökiekkotoimintaa. Lisäksi olet mukana alkavissa urheiluakatemian ja kesän kiekkoleirien toiminnassa.

Odotamme sinulta soveltuvaa liikunta-alan koulutusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä lajin ja seuratoiminnan tuntemusta.

Toimintamme painopisteenä ovat lapset ja nuoret. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Lisäksi sinulla on kykyä suunnitella, organisoida ja kehittää omaa sekä seuran toimintaa.

Työ on kokoaikainen ja tehdään määräaikaisena kausi kerrallaan tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan 27.7.2018 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja: Raimo Lohilahti 0400 508 207

Kuusamon Pallo-Karhut Jääkiekko ry verkossa

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta