perjantai, 27 marraskuu 2020 11:59

Ville Suovalkama Jääkiekkoliittoon aluevalmentajaksi

Ville Suovalkama Ville Suovalkama

Viimeisten 15 vuoden ajan Mikkelin Juniori-Jukureissa valmennuspäällikkönä työskennellyt 42-vuotias liikunnanohjaaja (YAMK) Ville Suovalkama on valittu aluevalmentajaksi Suomen Jääkiekkoliittoon. Hän seuraa tehtävässään Pohjoisen alueen aluepäälliköksi siirtynyttä Ville Kohoa.

Suovalkama työskenteli kaudella 2016-17 valmennuspäällikön toimensa ohella vt. aluevalmentajana Kymi-Saimaan alueella. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana Jääkiekkoliiton 1.-tason ja Leijona-kiekkokoulun koulutuksissa sekä ollut jäsenenä useamman vuoden ajan mm. Jääkiekkoliiton valtakunnallisessa juniorikiekkovaliokunnassa ja Kymi-Saimaan alueen valmennus- ja kilpailuvaliokunnissa.

Suovalkama on toiminut aiemman työnsä ohessa eri rooleissa Etelä-Savon urheiluakatemiassa. Hänet on koulutettu Jääkiekkoliiton ja Suomen Valmentajien koulutuksella mentorivalmentajaksi. Hän suoritti Jääkiekkoliiton ja Suomen Urheiluopiston järjestämän valmennuspäällikkökoulutuksen ja -tutkinnon kaudella 2007-08.

Ville Suovalkaman toimi kohdistuu Jyvässeudun ja Etelä-Savon seurayhteisöihin. Hän aloittaa virallisesti työnsä 1.1.2021, mutta tutustuu toimintakenttäänsä vielä ennen joulua.

Lisätietoa:
Juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa, p. 050-369 5113

Olet nyt

Etsi sivustolta