tiistai, 13 lokakuu 2020 10:59

2006-ikäluokan valtakunnallinen kartoitus kaudella 2020–21

Alueellisia Pikku-Pohjola-tapahtumia ei vallitsevassa tilanteessa järjestetä eli myös joulukuulle suunnitellut Pikku-Pohjola 2 -tapahtumat perutaan.

Alueellinen tarkkailu ja valinnat toteutetaan ottelutarkkailuun sekä jatkuvaan seurantaan pohjautuen, yhteistyössä seurojen kanssa.

Tulevaisuuden Tähdet -tapahtumasta ja Pohjola-leiristä tiedotamme ennen vuodenvaihdetta.

Alla olevat pelaajamäärät ja ajankohdat ovat sillä oletuksella, että pääsemme toimimaan normaalisti. Jääkiekkoliitto pidättää oikeuden muutoksiin sekä pelaajamäärien että ajankohtien osalta.

Pelaajaseurannassa painotetaan pelitaitoja kaikissa pelitilannerooleissa ja pelaamista Meidän pelin prioriteettien mukaisesti. Kykyä / halua jatkuvaan pelaamiseen (luistelu) hyökkäys- ja puolustussuuntaan, yleistä liikunnallisuutta sekä peliluonnetta.

Yleistä
Pohjola-Leirille valitaan 102 pelaajaa ilman alueellisia kiintiöitä. Noin 40–50 pelaajaa nimetään suoraan Pohjola-leirille, julkaisu tapahtuu tammikuussa 2021 (viikolla 2). Valinnat täydentyvät Tulevaisuuden Tähdet -tapahtumassa.

Tulevia ajankohtia
Tulevaisuuden Tähdet -tapahtuma, 29.-31.1.2021

Leirin tarkoituksena on kartoittaa yhteismitallisesti pelaajia Pohjola-leirille.

Leirillä pelataan kymmenen aluejoukkueen turnaus, tapahtumaan osallistuu 170 pelaajaa.

Pohjola-leiri viikolla 9, 3.-7.3.2021
Leiriltä valitaan 44 pelaajaa 2006-ikäluokan U16 maajoukkueen harjoittelu- ja testileirille maajoukkuevalmennuksen toimesta, yhteistyössä aluevalmennuksen kanssa.

Olet nyt

Etsi sivustolta