perjantai, 18 syyskuu 2020 18:40

Tyttökiekon rekrytoinnin mitalisijat jaettu!

Kausi on vasta alkamassa, mutta ensimmäiset mitalit on jo jaettu – Tyttökiekon rekrytoinnin mitaliseurat saivat palkintonsa hyvästä työstä kaudella 2019-2020.

Tyttökiekon rekrytoinnin mitalitavoitteet ja ohjeet niiden tavoitteluun julkaistiin ensimmäistä kertaa kaudella 2018-2019. Ensimmäisen kauden aikana vain yksi seura, Tampereen Ilves täytti kultaseuran kriteerit. Toisella kaudella Ilves sai kulta-kategoriaan mukaan neljä uutta seuraa, kun APV, HIFK, Kiekko-Espoo ja TarU Hockey ilmoittautuivat mukaan tyttökiekon valtakunnallisiin tapahtumiin.

HIFK:n ja Kiekko-Espoon noustua kultamitaleille, hopea-kategoriassa kaikki ovat uusia joukkueita. Nyt hopeakategoriaan kuuluvat etelän kolme seuraa KJT Hockey, EVU ja Kiekko-Nikkarit sekä länsirannikolta Rauman Lukko.

Vielä viime vuonna hopeasijalla ollut Vaasan Sport joutui korona-kevään peruutusten myötä tyytymään pronssimitaleille. Uusia tulokkaita mitalitaulukossa ovat Sodankylän Pallo, Kurikan Ryhti ja Junior Pelicans.

Mitalisijojen ulkopuolelle jäivät hyvästä toiminnasta huolimatta Keskimaalta Hermes ja S-Kiekko sekä Hämeestä KPK, Parkanon Kiekko ja Tappara.

 

Kultaa

APV
HIFK
Kiekko-Espoo
Ilves
TarU Hockey

Hopeaa

KJT Hockey
Etelä-Vantaan Urheilijat
Mikkelin Jukurit
Kiekko-Nikkarit
Rauman Lukko

Pronssia

Sodankylän Pallo
Kurikan Ryhti
Vaasan Sport
Junior Pelicans

 

Katso lisää, mitä vaaditaan tyttökiekon rekrytoinnin mitalisijoille >>

Mitali jahti alkaa GHD-rekrypäivän järjestämisestä. Ilmoittaudu mukaan mitalijahtiin täältä >>

Olet nyt

Etsi sivustolta