tiistai, 09 kesäkuu 2020 08:08

Koronakevät opetti uusia käytäntöjä, joista kannattaa ottaa ilo irti myös kriisin jälkeen

Jääkiekkoliitto ja Elisa Videra järjestivät keskiviikkona 27.5. suomalaisen huippukiekon valmentajille (Liiga, Mestis, Naisten Liiga, U20, U18 ja U16) ja Liigan ja Mestiksen urheilutoiminnanjohtajille keskustelutilaisuuden, jossa lyhyiden alustuspuheenvuorojen jälkeen keskusteltiin mm. valmentamisesta, johtamisesta, luottamuksesta ja itseohjautuvuudesta.

Alustajina toimivat A-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, A-maajoukkueen apuvalmentaja ja Kärppien päävalmentaja Mikko Manner, 2019 MM-kultamitalisti ja HIFK:n Liiga-joukkueen kapteeni Jere Sallinen ja nuorisomaajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen, juontajana Sakari Pietilä.

Tilaisuus järjestettiin koronarajoitusten vuoksi verkossa Elisa Videran Cloud Connect Meet videokokouspalvelun avulla.

Mitä tilaisuudesta opittiin?

Yhteisöllisyyttä voi syntyä ja yhteisiä tilaisuuksia järjestää myös etäyhteyksiä hyödyntämällä. Tämä oppi kantaa toivottavasti myös jatkossa: koska fyysinen läsnäolo voi usein rajoittaa osallistumista, myös urheiluväen kannattaa miettiä, missä tapauksissa uusia hyviä käytäntöjä kannattaa jatkaa sitten, kun koronarajoitukset ovat poistuneet. Matkustamista urheilu vaatii joka tapauksessa, mutta kokousten vuoksi matkustamista voidaan jatkossa varmasti vähentää.  

 

Olet nyt

Etsi sivustolta