tiistai, 31 maaliskuu 2020 21:15

Vähävaraisten junioreiden (U13-U18) tukihaku päättyi – Tukipäätökset seuroille toukokuun alkuun mennessä

Vähävaraisten kiekkojunioreiden tukien haku on tältä keväältä päättynyt. Ikäluokkien U13-U18 oli mahdollisuus hakea maaliskuussa tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin kaudelle 2020-21.

Tukihakemukset ovat nyt käsittelyssä ja vaikka perheiden taloudellinen tilanne koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi ei kevään aikana tule helpottamaan, ei hakuaikaa ole rahaston sääntöjen puitteissa mahdollista jatkaa. Hakemusten käsittelyä sen sijaan nopeutetaan normaaliaikataulusta, jotta tieto tukipäätöksistä tavoittaa hakijat toukokuun alkuun mennessä. Päätöksistä informoidaan hakijoiden seuroja, joiden tehtävänä on viedä viestiä eteenpäin oman seuran tukea hakeneille pelaajille.

Tukien maksu tapahtuu rahaston sääntöjen mukaan syyskuun puoliväliin mennessä pelaajan seuran ilmoittamalle tilille, josta rahat kohdistetaan kauden 2020-21 kausimaksuihin. Mikäli pelaaja vaihtaa kesän aikana seuraa, tulee vaihdoksesta informoida oman alueen aluepäällikköä.

Syksyllä tukia jääkiekkoharrastuksen maksuihin voivat hakea ikäluokat U9-U12, samassa yhteydessä seurat voivat hakea tukea Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin. Hakuaika alkaa 21.9. ja jatkuu 9.10. saakka. Tukipäätökset viestitään seuroille 18.11. mennessä ja tuet maksetaan seurojen ilmoittamille tileille 18.12. mennessä.

Jääkiekkoliiton tukiprosessien lisäksi myös monilla seuroilla, kunnilla/kaupungeilla ja eri säätiöillä on omat prosessinsa lasten liikuntaharrastusten tukemiselle. Viime vuosina tukea on voinut hakea myös pelaajayhdistyksen hallinnoiman jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön olympia- ja A-maajoukkuerahaston kautta, ko. rahaston tukien haku on normaalisti ajoittunut marras-joulukuulle.

 


 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta