perjantai, 20 maaliskuu 2020 16:24

Haastekampanja junnuille - Lähdetään liikkeelle!

Vaikka koronavirus jyllää ja kontakteja tulee välttää, ei liikkuminen omassa kodissa, pihalla tai vaikka lähimetsässä oman perheen kesken ole kiellettyä. Päinvastoin, elinpiirin pienentyessä liikunta virkistää kummasti mieltä!

Nykytekniikka mahdollistaa lasten aktivoinnin myös etänä ja lapsia on helppo innostaa liikunnan pariin erilaisten haasteiden ja kilpailujen kautta.Toteutus vaatii vain hitusen mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä, eikä yhtä oikeaa tapaa ole olemassa. Kannustammekin seuroja ja joukkueita kehittämään omia kisoja ja/tai haasteita, jotka laittavat koko joukkueen ja parhaassa tapauksessa myös taustajoukot liikkumaan.

Jääkiekkoliitto haastaa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina juniorit ja muut oleskeluun tylsistyneet Leijonien Instagramissa treenaamaan Barkovin pehmeitä käsiä, Laineen pyssyä ja Rantasen fysiikkaa. Kannustamme lapsia jakamaan tuloksensa somessa ja haastamaan joukkuekaverit ja vanhemmat mukaan. Myös seurat ja joukkueet voivat ilomielin ottaa osaa haasteeseen!

Haastekampanja löytyy kokonaisuudessaan tämä uutisen alaosasta erillisenä liitteenä, sen innoittamana erilaisia kampanjoita voi keksiä joukkueiden kesken lisää vaikka millä mitalla. Halutessanne voitte esimerkiksi rakentaa viikkokisoja ja huomioida aktiivisia lapsia joukkuetasolla tai innostaa junioreita vuorovedoin jakamaan päivän treenivinkkinsä joukkuekavereille.

Aurinkoista & aktiivista viikonloppua!

Olet nyt

Etsi sivustolta