keskiviikko, 19 helmikuu 2020 15:45

Miesten ja Naisten harrastejoukkueiden Vierumäki Leijona Cup pelataan 22.-24.5.2020

Vierumäki Leijona Cup on tarkoitettu Miesten ja Naisten harrastekiekkojoukkueille. Turnauksen järjestäjänä toimii Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyössä Vierumäen Urheiluopiston kanssa.

Turnaus pelataan Vierumäen Urheiluopiston hulppeissa puitteissa 22.–24.5.2020. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 29.3.2020.

KENELLE
Naisten ja miesten aikuisille harrastejoukkueille

MITÄ
Jääkiekon harrasteturnaus, jonka aikana mahdollistetaan osallistujille harrastaa myös muuta liikuntaa esim. golf, tennis tai salibandy. Turnauksen oheislajien tarjonnasta vastaa Vierumäki ja Vierumäki ottaa yhteyttä suoraan ilmoittautuneisiin joukkueisiin oheislajien osalta.

MILLOIN
pe 22.- su 24.5.2020. Turnaus alkaa perjantaina 22.5.2020 klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina 24.5.2020 finaaliotteluiden jälkeen noin kello 17.00

MITEN
Omat sarjat miehille ja naisille. Turnaukseen otetaan miesten joukkueita yhteensä 16 ja naisten joukkueita kahdeksan. Otteluaika peleissä 45 min suoraa peliaikaa ja kaikille joukkueille tulee turnauksessa vähintään neljä peliä. Turnauksessa pelataan harrastekiekkosäännöillä (lämärit ja taklaukset ovat kiellettyjä)

TURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT
Joukkueen osallistumismaksu on 450 € sisältäen otteluiden kustannukset (jäävuorot, tuomarit, toimitsijat, palkinnot, turnauksen järjestelyt sekä reaaliaikaisen tulospalvelun).

MAJOITUS- JA RUOKAILUPAKETTI
Turnauksen järjestäjä edellyttää turnaukseen osallistuvia joukkueita majoittumaan Vierumäen Urheiluopistolla.

Pelaajakohtainen majoitus- ja ruokailupaketti on 195 € / hlö 2hh huoneessa. Jos osallistuja haluaa 1 hh hinta on 258 € / hlö sisältäen majoituksen opistolla pe-su sekä ruokailut seuraavasti:
- Perjantaina päivällinen
- Lauantaina aamiainen, lounas sekä päivällinen
- Sunnuntaina aamiainen ja lounas

PELAAJIEN EDUSTUOIKEUS, PELIPASSIT JA VAKUUTUS
Miesten sarja on tarkoitettu pelaajille, jotka eivät ole pelanneet 3 div tai ylempiä sarjoja viimeiseen kolmeen kauteen. Naisten sarja on tarkoitettu pelaajille, jotka eivät ole pelanneet Naisten Liiga- Suomi-sarja tasoilla kolmeen viimeiseen kauteen.

Turnaukseen osallistuvilla pelaajilla tulee olla kauden 2019-2020 tai 2020-2021 voimassa oleva pelipassi / harrasterekisteröinti. Turnauksen järjestäjä ei vastaa pelaajien vakuutusturvasta turnauksen aikana.
Lisätietoja pelipasseista yms. suoraan turnaukseen osallistuville joukkueille.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Joukkueet otetaan turnauksiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnausilmoittautumisen jälkeen joukkueilta laskutetaan turnauksen osallistumismaksu ja turnauksen majoitus ym. varaukset laskutetaan Jääkiekkoliiton toimesta erikseen ennen turnausta.


Ilmoittaudu turnaukseen

 

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta