maanantai, 19 elokuu 2019 09:50

Suomisportissa myös seura voi lunastaa pelaajille pelipassit

Homma toimii näin:

1) Seura tilaa seuran käyttäjäoikeudet haluamalleen seuratoimijalle Jääkiekkoliiton kilpailusihteeri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

2) Viestistä tulee ilmetä seura, henkilön nimi ja henkilön Suomisport ID sekä tehtävä seurassa.

3) Seuran oikeudet saanut henkilö hallinnoi seuran tunnuksia ja voi jakaa pääkäyttäjäoikeuksia max. viidelle muulle henkilölle seurassa. Pääkäyttäjät voivat puolestaan jakaa pelipassien ostoon oikeuttavia tunnuksia max. 50 henkilölle seurassa. 

Huom. Koska Suomisport toimii henkilökohtaisen tunnistautumisen kautta, tulee kaikkien seuran tunnuksia käyttävien tulee olla kirjautuneena Suomisportiin ennen seuran käyttäjäoikeuksien tai tunnusten käyttöä. 


Erityisohjeet uusien ulkomaalaisten henkilöiden (ei suomalaista henkilötunnusta) luomisesta Suomisportiin

- 0-16 -vuotiasta henkilöä, jolla ei ole suomalaista henkilötunnusta ei voi luoda järjestelmään ilman vanhempien kirjautumista

- 16-18 -vuotiaan henkilön luominen onnistuu.
Jos henkilö luodaan ilman vanhempien tietoja, pitää tiedoissa olla toimiva sähköposti, vain näin maksu onnistuu. Postiosoite voi olla seuran tai henkilön oikea osoite. Puhelinnumero ei ole pakollinen, mutta jos numeroa ei merkitä, pitää ko. ruutu rastittaa kyseinen ruutu.

- yli 18-vuotiaat: sähköposti ja puhelin pakolliset tiedot muiden tietojen ohella

Olet nyt

Etsi sivustolta