torstai, 10 tammikuu 2019 15:30

Suomen Jääkiekkoliiton ja Kuortaneen Urheiluopiston yhteistyö jatkuu

Jääkiekkoliitto ja Kuortaneen Urheiluopisto jatkavat nyt allekirjoitetulla strategisella sopimuksella vuonna 2014 alkanutta tavoitteellista ja vahvaan luottamukseen perustuvaa kumppanuuttaan. Laajaa yhteistyötä Jääkiekkoliiton kanssa on tehty jo yli 20 vuotta. Sopimuksen mukaisesti Kuortane on yksi Jääkiekkoliiton valmennuskeskuksista ja kumppanuuden piiriin kuuluvat tyttöjen ja naisten sekä poikien jääkiekkovalmennus urheilijan polun kaikissa vaiheissa.

Yhteisenä tavoitteena on kehittää jääkiekon ja erityisesti tyttö- ja naiskiekon huippu-urheilumenestyksen edellyttämiä olosuhteita, toimintatapoja ja osaamista kansainvälisten vaatimusten mukaisesti. Sopimus on voimassa vuoteen 2022.

- Jääkiekko on yksi Kuortaneen Urheiluopiston strategiaan kirjatuista painopistelajeista. On hienoa tehdä yhteistyötä ja toimia kumppanina Suomen menestyksekkäimmän joukkuelajin kanssa. Naisten liigajoukkue Team Kuortane, sen kehittäminen ja olympiamenestys ovat hyvä esimerkki kumppanuudestamme, kertoo Kuortaneen valmennuskeskuksen johtaja Tapio Korjus.

- Kuortaneella on tärkeä merkitys Jääkiekkoliitolle erityisesti tyttöjen valmennus­keskuksena. Yksi nuorten olympiavalmentajistamme vastaa Team Kuortaneen valmennuksesta ja kehittämisestä. Lisäksi olemme keskittäneet Kuortaneelle myös paljon tyttöjen 18- ja 16-ikäluokkien toimintaa. Yhteistyö Kuortaneen kanssa sujuu hyvin, toteaa puolestaan Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

Viimeisten vuosien aikana Kuortaneen huippu-urheiluolosuhteita on kehitetty mm. remontoimalla ja laajentamalla jäähallia vastaamaan nykypäivän kilpaurheilun kansainvälisiä vaatimuksia. Myös valmennuskeskuksen osaamista on hyödynnetty aikaisempaa paremmin jääkiekkovalmennuksessa mm. voima-nopeusvalmennuksen osaamisemme ja asiantuntijapalveluiden osalta.

Olet nyt

Etsi sivustolta