lauantai, 08 joulukuu 2018 18:00

Kärpät 46 ehdolla 2018 vuoden urheiluseuraksi

Oulun Kärpät 46 on yksi kolmesta ehdokkaasta, jotka kilpailevat 2018 Vuoden urheiluseura -tittelistä. Voittaja selviää tammikuussa Helsingin Hartwall Arenassa järjestettävässä Urheilugaalassa.

Vuoden urheiluseura -ehdokkaiden valinnassa perusedellytyksenä on, että seura on kokonaisuudessaan loistava seura.  Vuosittain vaihtuvana valintakriteerinä on erityisteema. Vuoden 2018 valintakriteerinä on seuran ihmiset, miten seura rekrytoi, perehdyttää ja kouluttaa seuraväkeä kiittämistä unohtamatta. Merkittävää oli, jos nuoret oli huomioitu näissä asioissa. Voittaja palkitaan tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi Alkon lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

Oulun Kärpät 46 on nimensä mukaisesti 1946 perustettu runsaan tuhannen jäsenen juniorijääkiekkoilun seura, joka edustaa Oulun ohella koko Pohjois-Suomea. Seuratyö jaetaan Kärpissä kahteen osa-alueeseen: Kasvatus urheilullisuuteen ja valmentautuminen juniorijääkiekkoilijaksi. Kärpät uskoo sisäisen koulutuksen voimaan. Seurassa toimii erityisen hienosti toimintokohtaiset vertaisryhmät, joissa osaaminen siirtyy kokeneemmilta uusille tekijöille ja uudet tekijät ruokkivat kokeneempia ideoillaan. Kärpissä hyödynnetään Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukea nuorten ohjaamiseksi opintojen ja työn äärelle.

Muut ehdokkaat Vuoden urheiluseuraksi ovat Porin Pesäkarhut ja Helsingin Uimarit.

Lähde: Suomen Olympiakomitea

 

Olet nyt

Etsi sivustolta