tiistai, 20 marraskuu 2018 23:08

2€:n seurapassi tarjoaa kiekko- ja luistelukoululaisille vakuutusturvan ja rekisteröi nämä seuran pelipassitilastoihin

Kiekko- ja luistelukouluille tarkoitettu vakuutuksellinen seurapassi on korvannut kaudella 2018-19 aiemmilta kausilta tutun tapahtumapelipassin. Uuden tietoturvalain sekä paremman palvelun vuoksi ryhmävakuuttamisesta siirryttiin uuden kauden käynnistyttyä henkilökohtaisiin vakuutuksellisiin seurapasseihin.

Seurapassi on tarkoitettu 1.1.2006 ja myöhemmin syntyneille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vakuutus korvaa ainoastaan luistelu -ja kiekkokoulujen harjoituksissa tapahtuneet vahingot, ei muissa ottelutapahtumissa sattuneita vahinkoja. 1.1.2011 ja myöhemmin syntyneiden seurapassi kattaa myös kiekko/luistelukoulujen harjoituspelit.

Seurapassit hankitaan samalla tavalla kuin normaalit pelipassit pelipassin oston kautta - yhden seurapassin hinta on 2€. Pelaajat rekisteröityvät näin heti seuran pelaajiksi pelipassitilastoihin ja seurojen reaaliaikainen pelaajien peliapassimäärä saadaan näin ajan tasalle. Vahingon sattuessa pelaajan tiedot löytyvät helposti ja nopeasti OP:n vahinkokäsittelijältä, kun pelaaja on rekisteröity seurapassin kautta jääkiekon harrastajaksi.

Seurapassi 2€
- Seurojen luistelu -ja kiekkokoulut (1.1.2006 ja myöhemmin)
- Ei voimassa ottelutapahtumissa (leijonaliiga, harjoitusottelut) 1.1.2006-31.12.2010 syntyneille
- 1.1.2011 ja myöh. syntyneille vakuutus kattaa myös harjoitusottelut
- Vakuutusnumero 06-221659

Seurapassin vakuutus tulee voimaan maksukuukauden ensimmäisestä päivästä alkaen.

Seurapassi tuoteseloste >>

Pelipassien ostoon pääsee täältä >>

 

Olet nyt

Etsi sivustolta