keskiviikko, 31 lokakuu 2018 13:12

Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki 2019

Seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuki) 2019 hakuohjeet on julkaistu Opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilla. Tuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Hakuaika on 12.11.-14.12.2018. Hakemusta ei pääse muotoilemaan tai tekemään ennen kuin haku avautuu. Hakulinkki julkistetaan ministeriön sivuille haun avautuessa.

Mikäli seuranne päättää lähteä hakemaan seuratukea kannattaa hankkeen suunnittelu aloittaa mahdollisimman pian. Seuratukea haettaessa on oleellista hakea sparrausapua ulkopuolisilta toimijoilta. Voitte olla yhteydessä oman alueenne aluepäällikköön tai seurakehityspäällikkö Ari Piispaseen.  

Seuratoiminnan kehittämishankkeissa on olennaista kiinnittää aikaisempaa enemmän huomiota siihen, miten seura vakiinnuttaa kehittämishankkeen toiminnan seuran omaksi toiminnaksi avustetun kauden jälkeen. Muistutamme lisäksi aikaisemmin tukea saaneita seuroja siitä, että aikaisemmin saadun avustuksen loppuraportointi tulee hoitaa asianmukaisesti ja aikataulussa ministeriöön. Selvityksen tekemättä jättäminen on hylkäysperuste mahdolliselle uudelle myönnölle.

Linkki hakuohjeisiin:

https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Olettehan huomioineet, että ministeriön avustusehtoihin on tullut päivityksiä? Linkki erikseen ”Avustukset”-sivulle, mistä löytyy asiasta lisätietoja ja mm. hakijan opas.

https://minedu.fi/avustukset

Finhockeyn seuran materiaalipankista löytyy seuratukeen liittyvää materiaalia:

http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/materiaalipankki#seuran-hallitus

Olet nyt

Etsi sivustolta