keskiviikko, 17 lokakuu 2018 18:02

Otteluiden lähettäminen sarjoista, jotka eivät näy Ruutu-palvelussa

Sarjoja, jotka eivät näy Jääkiekkoliiton ja Sanoman sopimuksen myötä Ruutu-palvelussa, voi jatkossa lähettää GAMESAVER-palvelun kautta. Otteluiden lähettämiseen GAMESAVER- palvelussa ei tarvitse hakea erikseen lupaa, mutta seuroja ei myöskään velvoiteta palvelun käyttämiseen.

Seurat voivat edelleen lähettää otteluita myös muiden kanavien kautta, jos asiaan on haettu lupa kilpailusääntöjen edellyttämällä tavalla.

GAMESAVER-palvelu toimii siten, että rekisteröitymisen jälkeen joukkueet voivat kuvata omat ottelunsa pelkän matkapuhelimen ja sovelluksen avulla ja käyttäjät näkevät pelit sekä livenä että jälkilähetyksinä. Palvelu on nyt testivaiheessa ja ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista (iOS ja Android). Sopimus palvelun käytöstä tehdään suoraan GAMESAVERin kanssa eikä siitä tarvitse informoida liittoa lainkaan. GAMESAVER vastaa kaikista tiedusteluista palvelun käyttöön liittyen.

GAMESAVER-palvelu ei myöskään korvaa kuvatallenteiden lähettämisvelvoitetta kurinpitotapauksissa kurinopidon käsiteltäväksi.

Lisäinfoa palvelusta löytyy täältä.

Joukkueiden kuvaustunnukset (1 per joukkue) haetaan täältä


Lisätiedot ja tekniset kysymykset:
Vellu Maurola
Founder & CEO GAMESAVER
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 543 8063

 

Olet nyt

Etsi sivustolta