maanantai, 08 lokakuu 2018 11:26

Tähtiseurapalvelusta luvassa ohjeet myös jääkiekkoseuroille

Jääkiekkoliitto on mukana Olympiakomitean ja muiden lajiliittojen kanssa yhteistyössä rakennetussa uudessa seurojen kehittämistyökalussa eli Tähtiseura-verkkopalvelussa. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja se toimii myös mobiilisti. Palvelusta löytyvät seuratoiminnan kehittämiseen tarvittavat tehtävät ja työkalut.

Tähtiseura-ohjelma pohjautuu jatkuvan kehittämisen malliin. Tähtiseura-verkkopalvelussa seura voi tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjien ja auditoijien kanssa. Verkkopalvelu kehittyy jatkuvasti ja tavoitteena on, että tulevaisuudessa verkostoituminen myös muiden seurojen kanssa mahdollistuu sen avulla.

Jatkossa seura voi käyttää verkkopalvelua myös auditointiprosessin osana. Verkkopalvelu mahdollistaa, että kehittämistyötä ja arviointia on helppo tehdä yhdessä seurakehittäjän kanssa.

Informaatiota ja ohjeita verkkopalvelun käyttöönotosta jääkiekkoseuroille on luvassa lähitulevaisuudessa Jääkiekkoliiton verkkosivuilla ja loppuvuoden uutiskirjeissä!

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta