keskiviikko, 03 lokakuu 2018 11:10

E- ja F-junioreiden tukien hakuaikaa jäljellä reilu viikko - Hakemusten viimeinen jättöpäivä 12.10.

E- ja F-junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin tarkoitettujen tukien haku tapahtuu syksyn käynnistyttyä tuttuun tapaan seurojen kautta. Aikaa tukihakemusten jättämiseen on vielä reilun viikon verran, hakuaika jatkuu perjantaihin 12. lokakuuta saakka.

Seuroille 21.9.2018 lähetetty uutiskirje tukien hausta löytyy täältä, alle olemme koonneet pähkinänkuoressa keskeiset asiat tukien hakuun liittyen.


Tukihakemusten käsittely tapahtuu loka-marraskuun aikana ja tieto tukipäätöksistä toimitetaan seurojen kautta hakijoille 16. marraskuuta mennessä. Itse tukien maksu tapahtuu joulukuun puoliväliin mennessä. Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukia saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Syksyn tukihaun yhteydessä seuroilla on mahdollisuus hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin.

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E/300 € ja F/200 €. Syksyn haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 100 000 euroa. Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2018-19 kausimaksuihin.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajat:
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajien seurat:
Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä.

Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi ja harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi seuratasolla ja joukkueiden toimintaa suunniteltaessa. Esim. tarpeettomat turnausmatkat eivät oikeuta tukien hakemiseen.

Vanhempien ikäluokkien (D-, C- ja B-juniorit) tukihaku tapahtuu seuraavan kerran keväällä 2019.


Lue lisää:

- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset perheiltä
- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset seuroilta
- Infopaketti tukien hausta
- Tukihakuun liittyvät materiaalit Jääkiekkoliiton materiaalipankissa
 

Olet nyt

Etsi sivustolta