keskiviikko, 26 syyskuu 2018 15:04

Vapaaehtoishaku 2019 Naisten MM-kisoihin alkoi - hakuaikaa 16.11. saakka

Löytyykö kalenteristasi tilaa huhtikuussa 2019? Haluatko kokea Naisten MM-kisat kulissien takaa? Jos vastasit kyllä, kannattaa nyt tarttua tuumasta toimeen: Vapaaehtoishaku Espoossa 4.-14.4.2019 pelattaviin Naisten jääkiekon MM-kisoihin jatkuu 16. marraskuuta saakka.

Naisten MM-kisojen toteuttamisessa tarvitaan yhteensä noin 400 vapaaehtoistyöntekijää. Tehtäväkirjo on laaja, apua tarvitaan mm. ottelutapahtuman toteuttamisessa, lipunmyynnissä, viestinnässä, kulunohjaksessa, asiakaspalvelussa ja lääkintä- ja kuljetustehtävissä.

- Naisten MM-kisoista halutaan tehdä lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, jonka toteuttamisessa vapaaehtoiset ovat isossa roolissa. Odotammekin vapaaehtoisilta ystävällistä ja reipasta käytöstä, kansainvälisessä tapahtumassa kielitaito on plussaa. Osa tehtävistä vaatii myös erityisosaamista, esim. teknisiä taitoja tai ajokortin, pääsihteeri Tuula Puputti kertoo.

Vapaaehtoisilta edellytetään yli 16 vuoden ikää ja mahdollisuutta sitoutua työhön vähintään viiden työvuoron ajaksi.

- Laadimme vapaaehtoisille työvuorot eikä kenenkään odoteta olevan töissä ympäri vuorokauden. Suurin osa tehtävistä alkaa jo hieman ennen kisatapahtumaa, mutta mukaan mahtuu myös vapaapäiviä, Puputti lupaa.

Vapaaehtoiset saavat kisa-asun ja yli 6 tuntia kestävissä työvuoroissa heille tarjotaan lämmin ruoka. Matkakuluja, majoitusta tai muita korvauksia ei makseta. Urheilusta ja tapahtumanjärjestämisestä kiinnostuneelle vapaaehtoistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kansainvälinen kisatapahtuma esiripun takaa.

- Uskon, että meillä on huhtikuussa taas mukana joukko kokeneita vapaaehtoisia aiemmista tapahtumista, mutta toivottavasti myös uusia kasvoja innostuu hakeutumaan mukaan kisoihin. Kisapäivien aikana pääsee näkemään ja kokemaan asioita, jotka eivät välity television kautta kotisohvalle tai edes paikan päällä katsomoon. Vapaaehtoisporukalla on yleensä myös loistava yhteishenki ja parin kisaviikon aikana syntyy uusia ystävyyssuhteita, Puputti listaa.

Kaikkiin hakukaavakkeen täyttäneisiin ollaan kisaorganisaation toimesta yhteydessä joulukuun aikana. Mukaan valittujen yhteinen kisakoulutus pidetään maaliskuussa, joillakin osa-alueilla saattaa olla omia koulutuksia myös aiemmin talvella. Vapaaehtoisten työvuorot vahvistetaan 5.3. mennessä.

Naisten MM-kisat Espoon Metro Arenassa 4.-14.4.2019. Lue lisää vapaaehtoisten tehtävistä uutisen alaosassa olevasta liitteestä ja täytä hakemus määräaikaan (16.11.) mennessä: Sähköinen hakukaavake löytyy täältä!

 

Olet nyt

Etsi sivustolta