torstai, 13 syyskuu 2018 11:52

Jääkiekkoliiton ilme uudistui

Suomen Jääkiekkoliitto täyttää tammikuussa 2019 pyöreät 90 vuotta. Juhlakauden alkajaisiksi Jääkiekkoliitto on saanut uuden visuaalisen identiteetin. Muutoksen koki myös maajoukkuepaidoista tuttu Leijona-logo.

90-vuotisjuhlakauden alkaessa uudistettu visuaalinen ilme tuo Jääkiekkoliitolle raamit liikkua luontevasti erikokoisilla perinteisillä ja digitaalisilla pelikentillä.

- Maailma muuttuu ja yli vuosikymmenen ennallaan pysynyt visuaalinen ilme ja Leijona-logo haluttiin päivittää mobiiliaikaan. Askel kerrallaan uusimme myös muita Jääkiekkoliiton toiminnassa käytettäviä logoja, näin saamme yhteneväisen, eri alustoille taipuvan logoperheen viestimään laajasta toiminnastamme, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.   

Uudessa ilmeessä sinivalkoista Leijona-logoa käytetään mm. kaikissa Jääkiekkoliiton viestintä- ja markkinointimateriaaleissa.Kultainen Leijona-logo on varattu ainoastaan Suomen maajoukkueiden ja fanien pelipaitojen käyttöön: Maajoukkueet ovat jääkiekon lippulaivoja ja kultainen Leijona korostaa paidan arvoa.

- Uudistetussa Jääkiekkoliiton ja sen maajoukkueiden ilmeessä ovat vahvasti läsnä Suomen lipun sininen ja valkoinen väri. Leijonaa itseään on tyylitelty ja slimmattu ajan hengen mukaiseksi, kertoo visuaalisen identiteetin suunnitellut Art Director Roope Sandberg Milttonilta.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta