sunnuntai, 09 syyskuu 2018 16:09

E-junioreiden videokisa käynnistyy nyt: Palkintona pääsy kunniakujajoukkueeksi Leijonien Karjala-turnauksen torstain ja lauantain otteluihin!

E-juniorijoukkueet voivat nyt osallistua Kunnioita Peliä -videokilpailuun ja voittaa palkinnoksi ikimuistoisen päivän Karjala-turnauksessa.

Määräaikaan mennessä kuvattujen ja lähetettyjen Kunnioita Peliä -videoiden joukosta valitaan kaksi voittajaa, joille on tarjolla kunniatehtävä A-maajoukkueen Karjala-turnauksen torstaina 8.11. (Venäjä-Suomi) ja lauantaina 10.11. (Suomi-Tshekki) pelattavissa maaotteluissa. Valitut joukkueet pääsevät ennen torstain 8.11. ja lauantain 10.11. (yksi joukkue per päivä) Suomen otteluita jäälle muodostamaan kunniakujan, jonka kautta Suomen joukkue luistelee jäälle. Lisäksi voittajajoukkueet saavat pääsyliput kannustamaan Leijonia katsomosta käsin.

Kilpailun säännöt

1) Videon kuvaaminen
Joukkue osallistuu kilpailuun kuvaamalla 45 sekunnin mittaisen videon, jossa joukkueen jäsenet tuovat omalla tavallaan esille Kunnioita Peliä -ohjelman teemoja. Video voi olla näytelmä, haastattelu, tarina/kertomus tai mitä ikinä joukkueenne keksiikään. Olkaa luovia ja kannustakaa koko joukkueen yhteisö (pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, vanhemmat) ideoimaan ja osallistumaan!

2) Videon lataaminen ja linkin lähettäminen ti 9.10. mennessä
Kilpailuun osallistuminen edellyttää videon lataamisen Youtube-videopalveluun. Video tulee nimetä otsikolla ”Kunnioita Peliä -kilpailu: Joukkueen nimi”. Videon lataamisen jälkeen linkki videoon lähetetään ti 9.10.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

3) Voittajien valinta ja julkistus ti 16.10.
Kilpailun raati valitsee osallistujien joukosta kaksi voittajajoukkuetta, yhden Karjala-turnauksen torstain 8. marraskuuta pelattavaan Venäjä-Suomi -otteluun ja yhden lauantain 10. marraskuuta pelattavaan Suomi-Tshekki -otteluun.

Voittajavideot julkaistaan Kunnioita Peliä -ohjelman kotisivuilla 16.10. ja voittajiin ollaan yhteydessä ennen julkistusta. Voittajien videot jaetaan myös Leijonien ja Helsingin Sanomien some-kanavissa, sekä mahdollisesti myös Hartwall Arenalla otteluiden aikana. Videon tekninen laatu ei vaikuta voittajien valintaan.

4) Palkinto
Voittajajoukkueista toinen pääsee kunniakujajoukkueeksi Karjala-turnauksen torstain 8.11. pelattavaan Venäjä-Suomi -otteluun ja toinen lauantain 10.11. pelattavaan Suomi-Tshekki -otteluun.

Kunniakujaan voidaan ottaa max. 20 junioria. Päivistä ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan samalla, kun voittajajoukkueisiin ollaan yhteydessä 16.10. mennessä.

Palkinto sisältää otteluliput kaikille joukkueen pelaajille (max. 30 kpl) sekä valmentajille ja toimihenkilöille (max. 10 kp). Palkinto ei sisällä matkoista, majoituksesta tai ruokailusta aiheutuvia kustannuksia.

5) Videoiden oikeudet:
Osallistumalla kilpailuun videolla esiintyvät henkilöt luovuttavat Suomen Jääkiekkoliitolle ja Helsingin Sanomille oikeuden käyttää kilpailuvideoita Kunnioita Peliä -ohjelman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Suomen Jääkiekkoliitto pidättää oikeuden muutoksiin.
 

Lue lisää Kunnioita Peliä -ohjelmasta täältä >>

 

Olet nyt

Etsi sivustolta