perjantai, 20 huhtikuu 2018 14:21

10.5. on unelmien liikuntapäivä - Seurat mukaan liikuttamaan suomalaisia!

Vaikka kiekkokausi onkin toukokuussa loppunut, voivat myös kiekkoseurat osallistua suomalaisten liikuttamiseen yhdessä muiden lajien kanssa. Helatorstaina, 10. toukokuuta, vietetään nimittäin Unelmien liikuntapäivää.

Unelmien liikuntapäivään pääsee mukaan helposti. Kun idea tapahtumasta on syntynyt, tapahtuma ilmoitetaan Unelmien liikuntapäivän karttapalveluun osoitteessa www.unelmienliikuntapäivä.fi - karttapalvelu on avoin niin seuroille, joukkueille kuin muillekin toimijoille, myös yksityishenkilöille. Niin pientä tapahtumaa ei ole, etteikö sitä kannattaisi ilmoittaa mukaan tähän koko Suomen yhteiseen liikuntapäivään!

Tapahtumien ideana on saada ihmiset liikkumaan - mitään uutta tai ihmeellistä ei välttämättä tarvita vaan esimerkiksi seuran tai joukkueen treenit käyvät vallan mainiosti tapahtumasta, erityisesti jos treenien yhteyteen voi järjestää ohjelmaa myös ulkopuolisille. Ja koska tämän vuoden teemana on luonto, voi ja kannattaa teema mahdollisuuksien mukaan sisällyttää tapahtumaan. Miten olisi vaikkapa kuntotreenit keväisessä luonnossa? Rullakiekkoa ulkoilmassa?

Jos intoa riittää, oman seuran tunnettu urheilija voidaan valjastaa vetämään lämmittelyä tai lenkkiä - juosten, kävellen tai vaikkapa rullilla. Tämä toimii samalla hienona markkinointina, jos sana leviää ja mukaan innostuu myös muita kuin seuran toiminnassa tavalla ja toisella jo mukana olevia liikkujia.

Voisiko teidänkin seuranne olla mukana Unelmien liikuntapäivässä? Mikä ettei, ainakin aikaa vielä on!

Lue lisää: www.unelmienliikuntapäivä.fi

Olet nyt

Etsi sivustolta