EmediateAd
IIHF ei ole vielä päättynyt kauden 2017-18 ulkomaansiirtojen hinnoittelua.
IIHF on siirtymässä kaudeksi 2017-18 ulkomaansiirroissa sähköiseen seurasiirtojärjestelmään. Tästä syystä yli 18-v. kv. siirtoja ei voi vielä tehdä.

 

KANSAINVÄLISET SEURASIIRROT SUOMEEN 2016-17

Kaikki kansainväliset siirtokortit on maksettava etukäteen. Toimittamalla maksukuitin sähköpostilla jääkiekkoliittoon, toimitamme siirtokortin ensin sähköpostilla ja alkuperäisen siirtokortin postitse maksajalle ilmoitettuun osoitteeseen. Kansainvälinen seurasiirto maksetaan liiton tilille FI20 8000 1602 1002 25 ja viestikenttään merkitään seura/pelaaja, jota seurasiirron kirjaamismaksu koskee. Kuitti tulee toimittaa sähköpostilla ja tarvittavine liitteineen osoitteeseen teemu.vanhala@finhockey.fi

1)     Ulkomaanseurasiirrot yli 18-v
       - Liiga, Nuorten SM, Mestis, Suomi-sarja)                                                           1 250 € 

2)     Ulkomaanseurasiirrot yli 18-v.
- Muut sarjat                                                                                                         1 100 €

3)     Ulkomaanseurasiirrot yli 18-v.
- Naiset                                                                                                                   450 € 

4)     Ulkomaanseurasiirrot alle 18-v.                                                                             100 €
 

Kv-siirtokortti (IIHF transfer card) toimitetaan maksukuittia vastaan uudelle seuralle. Täytetty alkuperäinen siirtokortti on palautettava yhden viikon kuluessa takaisin Jääkiekkoliittoon.
Mikäli seura ei toimita siirtokorttia ajoissa liittoon on seura vastuussa siirron mahdollisista lisäkuluista IIHF:ltä. Sähköpostilla saatu lupa on voimassa 30 päivää ja sen ajan kuluessa on alkuperäisen kortin oltava IIHF:n toimistossa. IIHF laskuttaa myöhästyneestä siirtokortista ja tämä maksuvelvoite siirretään pelaajan suomalaiselle seuralle.

Yli 18-v. pelaajan siirtyessä Suomeen pelaajan uusi seura hankkii pelaajalle kansainvälisen siirtokortin.

Alle 18-v. pelaajan siirtyessä Suomeen pelaajan uusi seura tekee pelaajalle kv. siirron
LOA (Letter of approval) –paperia käyttäen. LOA-paperi löytyy pelaajasiirtosivuilta.

Kv. siirtokortti/LOA-paperi toimitetaan SJL:n kautta IIHF:ään hyväksytettäväksi. SJL ilmoittaa seuralle kirjallisesti kun ulkomaansiirto on kunnossa.

Myös kesken kauden ulkomailta palaavan pelaajan pitää hankkia kv-siirtokortti ja lupa vanhasta liitosta siirron saamiseksi takaisin Suomeen. Ulkomaan pelaajasiirto tulee tehdä kaikista kauden aikana Suomeen palaavista pelaajista, jotka ovat kauden aikana edustaneet ulkomaista seuraa, vaikka seurasiirtoa ei ulkomaille olisikaan tehty

 

Kansainväliset seurasiirrot Suomeen tehdään AINA pelikaudeksi kerrallaan ellei

 1) Pelaajalla on voimassaoleva pelaajasopimus uuden seuran kanssa useammaksi pelikaudeksi ja kopio pelaajasopimuksesta on toimitettava jääkiekkoliittoon ITC-kortin yhteydessä.
Kauden rajoitettua siirtoa ei voi muuttaa myöhemmin vaikka pelaaja kauden aikana tekisi uuden jatkosopimuksen seuran kanssa.

2) Pelaaja muuttaa pysyvästi Suomeen ja haluaa vapaan ulkomaanseurasiirron Suomeen. Tässä tapauksessa seuran pitää siirtokortin oston yhteydessä pyytää IIHF:n unlimited-paperia pelaajan/seuran täytettäväksi. Vapaata siirtoa ei hyväksytä kv. liitossa ilman Unlimited-paperia.
 

KANSAINVÄLISET SEURASIIRROT ULKOMAILLE 2016-17

Pelaajan ulkomaanseurasiirtopyynnön käynnistää AINA pelaajan ulkomainen seura/liitto.
Jääkiekkoliitto antaa luvan ulkomaille siirtymisestä vain ulkomaisen jääkiekkoliiton pyynnöstä, joka toimittaa siirtoihin kuuluvat asiakirjat Suomen jääkiekkoliittoon allekirjoitettavaksi.

Seurasiirtoa ulkomaille nopeutuu jos pelaaja on pyytänyt vanhaa seuraa Suomessa tekemään ulkomaanseurasiirron valmiiksi palvelusivuille. Alle 18-v- ulkomaanseurasiirroissa pitää kuitti seurasiirron kirjaamismaksusta toimittaa sähköpostilla jääkiekkoliittoon teemu.vanhala@finhockey.fi.
Kansainvälinen seurasiirto maksetaan liiton tilille FI20 8000 1602 1002 25 ja viestikenttään merkitään seura/pelaaja, jota seurasiirron kirjaamismaksu koskee.

1)     Seurasiirto ulkomaille yli 18-v (Miehet/Naiset)
        - Pelaajan uuden seuran liitto hinnoittelee kirjaamismaksun                                     0 €

2)     Ulkomaanseurasiirrot alle 18-v.                             
        - Seurasiirron kirjaamismaksu kuitti tulee toimittaa jääkiekkoliittoon                      100 €

 

Kansainväliset seurasiirrot ulkomaille tehdään AINA pelikaudeksi kerrallaan ellei

 1) Pelaajalla on voimassaoleva pelaajasopimus uuden seuran kanssa useammaksi pelikaudeksi.
Ulkomaille tehtävää seurasiirtoa ei hyväksytä useammaksi kaudeksi ellei uuden seuran jääkiekkoliitto toimita kopiota pelaajasopimuksesta seurasiirtopyynnön yhteydessä.
Kauden rajoitettua siirtoa ei voi muuttaa myöhemmin vaikka pelaaja kauden aikana tekisi uuden jatkosopimuksen seuran kanssa.

2) Pelaaja allekirjoittaa uudenseuran pyynnöstä Unlimited-paperin.
HUOM PELAAJAT! Lukekaa mitä unlimited-siirto tarkoittaa. Pelaajaoikeudet siirtyvät kokonaan uuden maan jääkiekkoliiton alle ja muutettaessa takaisin Suomeen tulee hankkia uusi unlimited-siirto takaisin Suomeen kirjaamismaksuineen. Suomen jääkiekkoliiton on annettava unlimited-seurasiirto jos pelaaja on unlimited-siirtopaperin allekirjoittanut.

3) Pelaajan pelaajaoikeudet palaavat rajoitetun ulkomaan seurasiirron jälkeen aina lähtöseuraan kun rajoitusaika on päättynyt.