EmediateAd

TAPAHTUMAPELIPASSIT 2016-17

Tapahtumapelipassien hinnat ja korvausehdot muuttuvat 1.5.2016 alkaen. Kaikki turnaukset 1.5.2016 jälkeen kuuluu uudelle kaudelle ja uusilla vakuutusehdoilla ja hinnoilla.

Tapahtumakohtainen vakuutuksellinenpelipassi maksetaan jääkiekkoliiton tilille FI11 1573 3000 0335 05 ja maksukuitti lähetetään sähköpostilla osoitteeseen teemu.vanhala@finhockey.fi.
Teille lähetetään paluuviestillä tapahtumapelipassilomake joka tulee täyttää ja toimittaa takaisin ennen turnauksen ensimmäistä ottelua.
Maksun viestikenttään merkitään seura, tapahtuma, tapahtuma-aika

Seura lähettää päivitetyn tapahtumapelipassipohja liittoon sähköpostilla aina kuun loppuun mennessä, jolloin uusien pelaajien vakuutus tulee voimaan kuun alusta alkaen. Tapahtumapelipassipohjat lähetetään sähköpostilla  teemu.vanhala@finhockey.fi

Tapahtumapelipassin vahinkoilmoitus
Vahingon sattuessa jos kyseessä on tapahtumapelipassin alainen tapaturma tulee täytää oheinen tapaturmailmoituslomake ja toimita se liittoon teemu.vanhala@finhockey.fi lisäksi tulee tehdä pohjolaan normaali vahinkoilmoitus
 

VAKUUTUKSELLISET TAPAHTUMAPELIPASSIT eli Sporttiturva

(Vakuutusnumero 06-221659)
Tuoteseloste

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaantuu äkillisen tapaturvan seurauksena.
Esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan tai selkään tulee välilevytyrä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

-    Hoitokorvaus     15 000e
-    Omavastuu             100e, jokaista äkillistä tapaturmaa kohti
-    Haittakorvaus    30 000e
-    Kuolinkorvaus     8 500e     

Tapahtumapelipassi, aikuiset (yksittäinen harrasteturnaus tai pipolätkä)   160 e   

- Syntynyt ennen 1.1.2002
- Tapahtumapelipassi on tarkoitettu harrastekiekkotoimintaan, jossa pelataan harrastekiekkosäännöillä (ei sarjatoimintaa varten)

- Tapahtumapelipassi sopii jääkiekkoliiton jäsenseuran järjestämään pipolätkään, jolloin tapahtumapelipassi kattaa koko kauden pipolätkätoiminnan ( harjoitustapahtumat, ei otteluita)
- Tapahtumapelipassin voi ottaa joukkueelle yksittäistä harrasteturnausta varten. Harrasteturnauksen tapahtumapelipassi vakuuttaa yhden turnaukseen osallistuva joukkueen/ peliryhmän vakuutuksen. Jos joukkueella turnauksessa kaksi joukkuetta, molemmat joukkueet tarvitsevat oman tapahtumapelipassin.

- Tapahtumapelipassia lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, syntymäaikatieto pakollinen.
- Tapahtumapelipassien pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu pipolätkätoiminnassa. Harrasteturnauksissa max. pelaajamäärä on 25 pelaajaa/joukkue

- Tapahtumapelipassin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumapelipassin hankinta jääkiekkoliiton ohjeiden mukaisesti ja pelaajaluettelon toimittaminen liittoon ennen harrasteturnauksen ensimmäistä ottelua.

- Pipolätkätoiminnassa pelaajia voi lisätä koko kauden ajan (vakuutus alkaa aina ilmoittamiskuukauden 1:nä päivänä)
 

Tapahtumapelipassi, juniorit   100 e   

- 1.1.2002 ja myöh. syntyneille
- Tapahtumapelipassi on seurakohtainen, yksi tapahtumapelipassi pitää sisällään seuran esim. Leijonakiekkokoulut, luistelukoulut, GHD-tapahtumat ym junioreiden harjoitustapahtumat
- Tapahtumapelipassivakuutus ei ole voimassa ottelutapahtumissa tai sarjatoiminnassa. Ottelutapahtumiksi katsotaan toista seuraa/joukkuetta vastaan pelatut otteluissa jossa kentällä tuomari tai pelinohjaaja (esim. korttelikiekko, kiekkokouluturnaukset, .

- Tapahtumapelipassia lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, syntymäaikatieto pakollinen.
- Tapahtumapelipassien pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu

- Pelaajia voi lisätä koko kauden ajan, vakuutus tulee voimaan pelaajalisäyskuukauden 1. päivänä

- Tapahtumapelipassin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumapelipassin hankinta ja osallistujalistan toimittaminen jääkiekkoliiton ohjeiden mukaisesti.

Tapahtumapelipassit, juniorit lisäturva 1e /pelaaja

- Hankitun junioreiden tapahtumapelipassin listurvaksi pystyy seura hankkimaan ottelu-/turnauskohtaisen lisäturvan pelaajille (1e/pelaaja)
- Lisäturva on ottelu-/turnauskohteinen. Tapahtumapelipassin lisäturvavakuutuksen maksu -ja pelaajalista tulee toimittaa liittoon ennen ottelu-/turnaustapahtumaa. Pelaajia ei voi lisätä vakuutukseen jälkikäteen.

Tapahtumapelipassiohjeita:

Turnauksien tapahtumapelipassilomakkeet tulee toimittaa sähköpostilla ENNEN turnauksen ensimmäistä ottelua osoitteeseen teemu.vanhala@finhockey.fi.

Turnauksen tapahtumapelipassi on voimassa henkilöillä, jotka on listalle nimetty; vasta silloin kun täytetty tapahtumapelipassi on toimitettu ohjeiden mukaisesti jääkiekkoliittoon