EmediateAd

PELIPASSIN VOIMASSAOLO

PELIPASSIKAUSI ON 1.5.2016 - 30.4.2017

Vakuutus tulee voimaan maksuhetkestä lukien, pelipassi ei. Pelipassi tulee voimaan vasta kun maksettu pelipassi on rekisteröitynyt järjestelmään.

PELIPASSI ON VOIMASSA KUN MAKSU ON KIRJAUTUNUT JÄRJESTELMÄÄN
HUOM! Pelipassimaksun kirjautuminen järjestelmään kestää 1-4 pankkipäivää, eikä kirjautumista voi nopeuttaa millään lailla. Pyydämme välttämään turhia kyselyitä pelipassimaksujen kirjautumisista.
HUOM! Suosittelemme käyttämään pelipassinostossa Suomen verkkomaksupalvelua (paytrail), jolloin maksutiedot kirjautuvat oikein ja nopeimmin järjestelmään.

     (Vakuutuksen voimassaolo kts kohta pelipassin voimaantulo!!!)

Mikäli sporttiturvan (= vakuutus) sisältävä pelipassi lunastetaan 1.7.2016 jälkeen, tulee vakuutusturva (=vakuutus) voimaan maksupäivänä kello 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Pelipassin mukana hankitun vakuutuksen viimeinen voimassaolopäivä on 30.4.2017

Tryout-vakuutus ei tule voimaan takautuvasti vaan vakuutus alkaa maksuhetkestä ja voimassa 7vrk maksusta. Tryout-vakuutuksia voi lunastaa 1.7.2016-30.4.2017 välisenä aikana (kilpa tryout-pelipasseja ei voi lunastaa enää 16.2.2017 jälkeen)

Kannattaa huomioida, että pelaajalla on oltava voimassa oleva ja maksettu pelipassi, joka on kirjautunut järjestelmään ennen kuin hänet voidaan siirtää tilastoivan joukkueen ottelukokoonpanoon
.