EmediateAd

PELIPASSIN VAIHTAMINEN KAUDEN AIKANA/ VAKUUTUSTURVAN KOROTUS

Mikäli pelaaja haluaa korottaa vakuutusturvaa esim vakuutuksettomasta pelipassista vakuutukselliseksi tai harrastepelipassista kilpapelipassiksi, hänen tehdä pelipassiin liittyvän vakuutuksen korotus.

Pelipassi ilman vakuutusta korotus vakuutukselliseen pelipassiin tehdään myös korotusautomaattia käyttäen.

Juniorit lunastavat pelipassin iän perusteella, eikä sitä voi vaihtaa aikuisten pelipassiin, vaikka pelaaja siirtyisi pelaamaan aikuisten joukkueeseen tai pelaisi ikäluokkaansa vanhempien joukkueessa.

Pelipassin korotus tehdään pelipassin oston kautta syöttämällä pelaajan kaikki tiedot. Järjestelmä ilmoittaa että pelaajalla on voimassaoleva pelipassi ja antaa suoraan listan korotusvaihtoehdoista. Kun uusi pelipassilaji on valittu hyväksytään lasku ja maksetaan normaalisti annettua viitettä käyttäen.

HUOM! Pelipassimuutokset ovat mahdollisia vasta kun pelipassi on kirjautunut järjestelmään (1-3 pankkipäivää). Vakuutuksellisissa pelipasseissa vasta kun vakuutustieto on siirtynyt vakuutusyhtiöön (n. viikko)

VAKUUTUKSETTOMAN PELIPASSIN TAI PELIPASSISEURAN MUUTOS

Lomaketta käyttäen on mahdollista korjata väärin valiitu pelipassiseura sekä vakuutuksettoman pelipassin muutos harraste/tuomaripelipassista vakuutuksettomaan pelipassi, ei vakuutusta pelipassiksi.
HUOM! Lomaketta ei täytetä jos olet tekemässä vakuutusluokan korotuksen (=maksetaan vakuutuksesta lisämaksu)

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.