Finland Hockey Pool yhdistää yritysmaailman ja jääkiekkoilun

Suomen Jääkiekkoliiton perustama Finland Hockey Pool on ottanut tukevan jalansijan suomalaisen jääkiekkoilun tulevaisuuden menestysedellytysten turvaajana. Hockey Pool yhdistää suomalaisen elinkeinoelämän ja jääkiekkoilun maajoukkue- ja nuorisotoiminnan omalla, hyväksi havaitulla konseptilla.

Suomen Jääkiekkoliitto on monella tavalla ollut edelläkävijä suomalaisessa urheilujärjestötoiminnassa niin kilpaurheilullisten saavutustensa ansiosta kuin laajojen harrastajamäärien liikuttajana. Tie on ollut pitkä, eikä jääkiekkoilun suosio ole tullut itsestään.

Kun 1899 Helsingin Pohjoisrantaan kerääntyi joukko miehiä kokeilemaan uutta jäähockey-peliä, kukaan heistä tuskin uskoi tapahtuman olleen lähtölaukaus toiminnalle, joka vajaat sata vuotta myöhemmin aiheutti riehakkaan kansanjuhlan, kun Suomi voitti ensimmäisen jääkiekkoilun aikuisten maailmanmestaruuden vuonna 1995.

Noiden tapahtumien väliin mahtuu valtavasti tapahtumia koko Suomen, mutta myös jääkiekkoilun historiassa. Jääkiekkoilun urheilullisen kehityksen rinnalla on aina tarvittu niitä ihmisiä ja yhteisöjä, jotka uskovat suomalaiseen tekemiseen ja yhteistyön voimaan. Niin nuorisotoiminnassa kuin huipputasolla.

Jääkiekkoilun kohdalla näiden toimijoiden yhteiseksi foorumiksi perustettiin 1993 Finland Hockey Pool.

Hockey Poolissa yhteistyö on valttia

Suomen Jääkiekkoliitto haluaa turvata jatkossakin jääkiekkoilun toimintaedellytykset niin kansainvälisessä kilpakiekossa kuin nuorisotyön saralla. Tässä tavoitteessa yhteistyö yritysmaailman kanssa on avainasemassa.

Hockey Pooliin kuuluu tällä hetkellä hieman alle sata yritystä, jotka vuosittain uudistavat yhteistyösopimuksensa Jääkiekkoliiton kanssa.

Hockey Pool tarjoaa mukaan liittyneille yrityksille ja yhteisöille runsaasti jääkiekkoiluun liittyviä etuja. Samalla jokainen jäsen voi aidosti kokea vaikuttavansa merkittävästi siihen, että Leijonien asema kansainvälisen jääkiekkoeliitin huipulla säilyy tulevaisuudessakin korkealla tasolla.

Lukuisten jäsenetujen lisäksi Hockey Pool on ihanteellinen foorumi tavata samanhenkisiä yritysmaailman ihmisiä jääkiekkoilullisessa ympäristössä. Hockey Poolin jäsenetuihin kun kuuluu muun muassa VIP-infot ja pelaajatapaamiset ennen Suomen A-maajoukkueen Helsingissä pelattavia maaotteluita sekä ennen tärkeimpiä otteluita kansainvälisissä turnauksissa ulkomailla.

Jäsenetuihin voi liittää maksusta yrityskohtaisten Club Seat -istuimien käyttöoikeuden kaikissa Hartwall Areenan tilaisuuksissa koko pelikauden aikana.

Elämyskiekkoa ja verkostoitumista Leijonaperheen sisäpiirissä

Hockey Pool –jäsenyys antaa konkreettisen ja aidon kosketuksen suomalaiseen jääkiekkomaailmaan. Aivan yhtä merkittävä foorumi Hockey Pool on yritysten keskinäiselle kanssakäymiselle urheilullisessa ympäristössä.

Hockey Poolissa on pelikauden 2017-18 rosterissa noin 50 yhteisöä ja yritystä, joista Pooliin kuuluu yhteensä noin 80 henkilöjäsentä.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan Hockey Poolin toimintaan? Ota yhteyttä!

- Myynti- ja markkinointijohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 575 0212
- Tapahtumakoordinaattori Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 596 9660

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta